برداشتن خال

برداشتن خال را به دو بخش تقسیم می کنند:

  • برداشتن خال های ملانوسیتی اکتسابی
  • برداشتن خال های ملانوسیتی مادرزادی

شایع‌ترین خال ‌های اکتسابی، در نواحی صورت ایجاد میشوند،‌ این نوع خال ها بطور معمول در چهره بیشتر مردم وجود دارند. خال های اکتسابی مجموعه‌ای از سلولهای رنگدانه ای هستند که بصورت گروهی در کنار هم قرار می گیرند و بیشتر در دوران بلوغ و دوران حاملگی به وجود می آیند.

در بروز خال های اکتسابی دو عامل ژنتیک و محیط موثر است. تعداد خالهایی که در صورت و بدن فرد در طول عمر ش بوجود می آید، ارثی می باشد اما زمان ظاهر شدن این خالها مطابق با ژنتیک فرد فرق می کند.

برداشتن خال

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه جلوگیری از سنتز خال های جدید و کمک به افتادن خال های قدیمی  ” فایل پیام های پنهان جلوگیری از خال “ است این سابلیمینال ارزشمند موجب تغییر گرایش و حالات بدنی برای جلوگیری از خال به کمک ضمیر ناخودآگاه می شود ، این سابلیمینال فوق العاده توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است. هم اکنون می توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

سابلیمینال رفع خال ، فایل مخصوص تاثیر گذاری بر مغز ناخودآگاه |

همچنین می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های سابلیمینال وبسایت سابلیمیران آشنا شوید

همچنین برخی عوامل محیطی منجر به فعال کردن عامل ژنتیکی می شوند و خال زودتر از موعد مقرر ظاهر میشود. نور خورشید یک عامل محیطی است که در بروز خال های اکتسابی نقش موثری دارد. با استفاده از ضد آفتاب می توان از تاثیر این عامل پیشگیری کرد.

خال های مادرزادی از زمان تولد در بدن یا صورت فرد وجود دارند و بیشتر به شکل ضایعات برجسته به رنگ سیاه یا قهوه‌ای هستند. این خال ها در سه نوع کوچک، متوسط، بزرگ وجود دارند. که اندازه نوع بزرگ آن بیشتر ۲۰ سانتی متر است و احتمال ایجاد ملانوم بدخیم در این نوع خالها زیاد است و همواره باید تحت نظر پزشک باشد.

مهمترین روش های برداشتن خال

برای برداشتن خال سه روش علمی وجود دارد که عبارت اند از: 1- جراحی 2- سوزاندن 3- لیزر

از روش های قدیمی برداشتن خال، سوزاندن خال است. این روش را با دستگاه کوتر انجام می دهند. دستگاه کوتر از طریق ایجاد گرما بوسیله ی برق، خال را می سوزاند. روش سوزندن بیشتر برای خال های سطحی و روی پوستی به کار می رود و در صورت استفاده برای خال های با عمق زیاد، باعث ایجاد فرورفتگی در پوست می شود. امروزه در این روش به جای استفاده از کوتر، از دستگاه رادیو فرکانسی استفاده می کنند که اثر کمتری روی پوست ایجاد می کند.

برداشتن خال با عمل جراحی

امروزه پرکاربردترین روش در بین پزشکان برای برداشتن خال، جراحی است که با ایجاد بی حسی موضعی، ضایعه بصورت عمقی با تیغ جراحی برداشته می شود.

بعد از جراحی خال، برای کنترل روند بهبودی محل جراحی، مراقبت لازم است، بیماران میتوانند بلافاصله پس از برداشتن خال به خانه بروند. خال برداشته شده در هر حال به عنوان یک نمونه برای آزمایش به آزمایشگاه ارسال میشود تا یقین حاصل شود که سلولهای خال از نوع سرطانی نیستند. هرچند خیلی از خالهایی که به علت زیبایی جراحی می شوند سرطانی نیستند، اما برای اطمینان از سلامتی هر بیمار همواره اقدامات سخت گیرانه در نظر گرفته میشود.

برداشتن خال

خال صورت انواع مختلفی دارد که برخی از این خال ها از دوزان کودکی یا بلوغ ظاهر میشوند اما بیشتر این خال ها در سنین بین 20 تا 30 سالگی و اغلب به دلایل ژنتیکی بوجود می آیند. بیشتر این نوع خال ها خطری ندارند و فقط از نظر زیبایی اهمیت دارند.

تاثیر برداشتن خال در زیبایی

برای بعضی افراد، خال ها از نظر زیبایی غیر قابل تحمل است و مصمم به برداشتن خال هستند. برداشتن خال یا به علت ضرورت طبی یا به خاطر زیبایی انجام می شود. برخی خال ها به تشخیص پزشک برداشته می شوند در مواردی که خال دچار تغییراتی مانند حاشیه نامنظم، تغییر رنگ، حاشیه غیرمتقارت، التهاب، خارش، ‌خونریزی و … شوند، ‌باید به پزشک مراجعه شود  تا با انجام آزمایشهای لازم، بیماری را تشخیص دهند و در صورت نیاز خال را بردارند.

برخی از خالها ذاتاً بدخیم اند و فرد زمانی به پزشک مراجعه می کند که بیماری در مرحله ی بدی است در این موارد اگر خال برداشته نشود قطعاً برای حیات فرد خطرناک خواهد بود. پزشکان توصیه می کنند که برای برداشتن خال در هر صورت باید از آزمایش های آسیب شناسی و پاتالوژی را فرد انجام دهد.

1 پاسخ
  1. سمین گفته:

    سابش برا من خوب بود. البته همه باید حواسشون باشه که تجسم خوبی کنن اونوقت خیلی قوی تر میشه نه که مثل من مدت مدیدی فقط گوش کنن

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 - (1 {امتیازها})