درمان تنبلی و بی حوصلگی

تنبلی یعنی عادتی که باعث میشود فرد انجام دادن کارها را به تعویق بیاندازد. تنبلی عادتیست همانند سایر عادتها  مثل پرخوری، سیگار كشیدن و… که جنبه  ای فراگیر و همه جانبه دارد.

افراد با وجود اینکه به زیان تنبلی آگاهی دارند، بدون توجه به آن از كنارش رد می شوند. عادت هایی مانند: عدم تمایل به درس خواندن، تماشای زیاد تلویزیون و… از علائم تنبلی هستند. روش های درمان تنبلی و بی حوصلگی چیست؟ چگونه سستی و بی حالی را درمان کنیم؟ در این مقاله روش های عملی از بین بردن تنبلی و بی حوصلگی را بیان می کنیم و به سولات فوق جواب می دهیم.

درمان تنبلی و بی حوصلگی

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه رفع تنبلی و بی حوصلگی ” فایل پیام های پنهان رفع تنبلی “ است این سابلیمینال ارزشمند موجب تغییر حالات ذهنی و رفتاری برای افزایش انگیزه و انرژی به کمک ضمیر ناخودآگاه می شود ، این سابلیمینال فوق العاده توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است. هم اکنون می توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

سابلیمینال درمان تنبلی و اهمال کاری تحصیلی و شغلی با فایل مخصوص تاثیر گذاری بر ضمیر ناخودآگاه |

همچنین می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های سابلیمینال آشنا شوید

مهمترین روش های درمان تبلی و بی حوصلگی

از مهمترین روش های درمان تنبلی و بی حوصلگی در انجام کارها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کسی که می خواهد از تنبلی رهایی داشته باشد باید باعزم و اراده ی جدی از تنبلی پرهیز کند. همچنین افراد نباید با فرار از مسئولیت و انجام ندادن کارها، عمل خود را توجیه کنند زیرا توجیه باعث می شود فرد در تقویت رفتار منفی خود به نحو مطلوبی عمل نماید. داشتن دوستی که منضبط و دارای اراده قوی باشد در تغییر رفتارهای ناپسند خیلی موثر است و فرد با داشتن دوستی فعال و منضبط می تواند تنبلی و بی حوصلگی خود را به مرور رفع نماید. فرد باید تلاش کند و با خود پیمان ببندد که تنبلی را کنار بگذارد.

همچنین در درمان تنبلی و بی حوصلگی قبل از هر چیز خود فرد باید سیستمی را درست نماید که از طریق آن بتواند کارهای معوقه را به خاطر بسپارد و در اولین فرصت انجام دهد و برای کارهایی که انجام می دهد خود را تشویق نماید.

هنگامی که فردی توانایی درست انجام دادن کاری را به موقع ندارد به کمرویی دچار شده و احساس شرم می کند.

برای درمان این حالت فرد باید سعی کند بر اعصاب خود مسلط باشد و اجازه ندهد كه اتفاقات و حوادث، آنی به او تاثیر بگذارد. سعی كنید روش زندگی و رفتار فردی را كه از نظر شما انسانی كامل است، به عنوان الگوی خود انتخاب کنید. برای مبارزه با كمرویی می توانید از راهکارهایی مانند: حضور در جمع، ارتباط با دیگران، همدردی و … استفاده نمایید.

بعضی اوقات دلیل اینكه به تنبلی دچار میشوید ترس از وارد شدن به کار است چون به علت قضاوت دیگران دل خوشی از آن ندارید.

برای مبارزه و درمان این حالت نبایدخودتان را ببازید و تلاش کنید تا كار را ادامه دهید.  همیشه خود را سالم و پر نشاط نشان دهید ، احتمال دارد در ابتدای کار موفقیت چندانی بدست نیاورید اما مهارتهای زیادی را كسب میکنید. درصورتی که به کار وارد نشوید برای همیشه در نقطه صفر می مانید. هیچ وقت در گفتار خود شکی نداشته باشید  و با یقین حرفتان را بزنید با جرات در جمع  مشاركت کنید خود را از آنها بدانید و با آنها باشید.

درمان تنبلی و بی حوصلگی

نقش بازی كردن در درمان تنبلی و بی حوصلگی موثر است

روش نقش بازی کردن، در جمع دوستان و آشنایان به کار می رود. برای استفاده از این روش میتوانید تمرین زیر را انجام دهید:

فرض كنید درحالی برای سخنرانی آماده میشوید که هنوز جرات و توانایی ارائه آن را ندارید. از دوست و یا همسر خود تقاضا کنید تا در مقابل شما به صورت کاملا جدی و تحت عنوان شنونده بنشیند و شما مقاله یا سخنرانی خود را به او ارائه دهید. و به نقد و ارزیابی او توجه کنید. گاه این تمرین را می توانید در مقابل آیینه انجام دهید و یا صدا و تصویر خود را ضبط کرده و سپس گوش کنید.

زمانی که با دیدی منفی موضوعی را بررسی می کنید، معمولا تواناییهای خود را فراموش کرده  و یا از آن غافل میشوید همچنین توجه به نقاط منفی ما را از نقاط مثبت و امتیازات آن كار غافل می سازد.جهت حل  و رفع این مورد، باید استفاده از برنامه‌های كوتاه مدت را در نظر گرفت و برنامه ها را بصورت گام به گام انجام داد تا به نتیجه رسید. باید دشواریها و ناراحتی های گذرا را  تحمل کرده و برای رسیدن به اهداف عالی تلاش كنید.

در برخی مواقع بر اثر شكستهای قبلی فرد به تنبلی و بی حوصلگی مبتلا میشود. چون قبلاً خود را در انجام كار ناتوان دیده علاقه ای به انجام دوباره ان ندارد. باید بدانید آن چه از دست رفته است، قابل برگشت نیست و باید توجه هتان به زمان حال و آینده باشد.

همچنین در برخی مواقع، احساس میکنیم همه ی چیزی که لازم داریم در رختخواب  ماندن و تماشا کردن تلویزیون است. باید توجه داشته باشید، هنگامی که تنبلی به مسئله‌ای مزمن تبدیل شود، مانع از انجام وظایف روزانه و دستیابی به اهداف خواهد بود.

علل تنبلی و بی حوصلی در افراد مختلف

از علل تنبلی و بی حوصلگی در افراد می توان به مواردی همچون: توقع بیش از حد فرد از خود، خودکم بینی، عوامل محیطی مانند برخورد والدین، عدم آینده نگری، لذت جویی و راحت طلبی، بی نظمی و بی برنامه گی، بی هدفی، افسردگی و … اشاره کرد.

[ratings] امتیازتان به این مقاله را با دادن ستاره ثبت کنید. ستاره ها از راست به چپ می باشند و اولین ستاره سمت چپ امتیاز پنج ستاره است
1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 - (1 {امتیازها})