آموزش رانندگی ابتدایی

در این مقاله به آموزش رانندگی ابتدایی خواهیم پرداخت، رانندگی ابتدایی فقط به دو عامل امید و تمرین زیاد بستگی دارد و بسیار آسان است. امید و عدم قبولی شکست در فرآیند یادگیری رانندگی، بسیار مهم است، از آنجایی که هنوز اول کار است و شما در حال یادگرفتن هستید ممکن است اتومبیل را بارها خاموش کنید، با در و دیوار برخورد کنید یا حتی کنترل فرمان را از دست بدهید و … اما این مسائل اصلا مهم نیستند و نباید در یادگیری شما تاثیر بگذارند و شما نباید در مقابل این مسائل از خود ضعف نشان دهید و زود تسلیم شوید، پس امید را در خودتان تقویت کنید.

نکته ی مهم دیگر در آموزش رانندگی ابتدایی، تمرین زیاد است، تمرین آموزش رانندگی همیشه با خرابکاری همراه است و قاعدتاً هم باید همین طور باشید، تمرینی که خرابکاری در آن نباشد تمرین نیست، پس تا می توانید تمرین کنید، تمرین زیاد باعث می شود رانندگی شما روز به روز بهتر شود و در بلند مدت به تسلط بیشتری در کنترل ماشین دست یابید.

اصول آموزش رانندگی ابتدایی

قبل از هر چیزی باید بدانید که رانندگی کار آسانی است اما باید استرس را از خودتان دور کنید، یکی از عوامل مخربی که می تواند تاثیر منفی در رانندگی شما داشته باشد، استرس است. استرس را با امید و تمرین زیاد می توانید از بین ببرید.

اتومبیل برای کنترل به اجزایی مانند کلاج، ترمز، پدال گاز، دنده، فرمان، و صندلی نیاز دارد در این آموزش، کاربرد و نحوه ی استفاده از این اجزا را بیان خواهیم کرد.

بعد از وارد شدن به اتومبیل، ابتدا کمربند ایمنی را ببندید، و صندلی را طوری تنظیم کنید که پاهایتان بر پدال گاز، ترمز و کلاج کنترل کافی داشته باشد. با حرکت صندلی به چهار جهت، می توانید به تنظیم استاندارد برسید.

آموزش رانندگی ابتدایی

آشنایی با پدال های گاز، ترمز و کلاج

خودروهایی که دنده اتوماتیک هستند فقط دو پدال ترمز و گاز دارند. پدال گاز در سمت راست و پدال ترمز در سمت چپ قرار دارد، اما اتومبیل هایی که دنده ی آن ها بصورت دستی تعویض می شود شامل سه پدال به ترتیب از راست به چپ گاز، ترمز و کلاج هستند.

پدال گاز: برای ایجاد و تنظیم سرعت کاربرد دارد.
پدال ترمز: برای کنترل سرعت و توقف اتومبیل کاربرد دارد.
کلاج: برای تنظیم و به حرکت درآوردن قدرت ماشین کاربرد دارد.

بعد از تنظیم صندلی و تسلط بر پدال های گاز، ترمز و کلاج، نوبت به تنظیم آینه های خودرو می رسد، آینه ها باید به گونه ای تنظیم شوند که تمام نقاط کور خودرو را پوشش دهند.

آیینه وسط : آیینه وسط را زیاد کج نکنید و باید طوری تنظیم شود که بیشترین دید را از شیشه عقب فراهم کند.

آینه های بغل : آینه های بغل هر چقدر به سمت بیرون تنظیم شوند، نقاط کور را بیشتر پوشش می دهند، درصورتی که آینه های بغل درست تنظیم شوند، نقاط کور فقط در راستای، شانه راننده، خواهد بود.

کاربرد ترمز دستی یا ترمز اضطراری

ترمز دستی در سمت راست راننده قرار دارد، و با دست راست کنترل می شود. برای جلوگیری از حرکت ماشین کاربرد دارد. هنگامی که خودرو خاموش است، ترمز دستی را حتماً بالا بکشید و در هنگام شروع به حرکت، ترمز دستی را بخوابانید، اگر هنگام حرکت ترمز دستی خوابیده نشود لنت های عقب ساییده خواهند شد.

آشنایی با دنده دستی

دنده دستی در سمت راست راننده قرار دارد و با کلاج، تعویض دنده انجام می گیرد، اگر دسته دنده به راحتی به دو طرف حرکت بکند دنده در حالت عادی قرار دارد، دنده های 1 – 3 – 5 به سمت جلو (بالا) و دنده های 2 – 4 و  دنده عقب به سمت عقب (پایین) هستند. برای تعویض دنده کلاج را تا انتها پایین نگه داشته و دسته دنده را بر روی دنده مورد نظر تنظیم کنید. وقتی که دنده در حالت عادی است و پدال کلاج کاملا آزاد است، دنده خودرو در حالت خلاص قرار دارد.

آموزش رانندگی ابتدایی

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه کمک به افزایش مهارت رانندگی و تقویت عوامل روانی و روان تنی در رانندگی ” سابلیمینال موفقیت در آزمون رانندگی “ است این سابلیمینال ارزشمند موجب کمک به رانندگی حرفه ای و با اعتماد به نفس با کمک ضمیر ناخودآگاه می شود ، این سابلیمینال فوق العاده توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است. هم اکنون می توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

سابلیمینال رانندگی حرفه ای ، فایل مخصوص تاثیر گذار بر ضمیر ناخودآگاه |

همچنین می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های سابلیمینال وبسایت سابلیمیران آشنا شوید

آشنایی با دنده اتوماتیک خودرو

علائمی مانند P – N – R – D و 1 – 2 – 3  رو دسته دنده اتوماتیک قرار دارد.

در صورتی که دنده روی P قرار داشته باشد و ماشین روشن شود، ماشین حرکت نخواهد کرد. (اگر گاز هم بدهید ماشین حرکت نمی کند)
اگر دنده در حالت N باشد، ماشین به سمت جلو حرکت خواهد کرد.
در صورتی که دنده در حالت R باشد، ماشین روی دنده عقب قرار خواهد گرفت.
و در صورتی که دنده در حالت D قرار بگیرد، اگر پای خود را از روی ترمز بردارید خودرو به سمت جلو حرکت خواهد کرد.
حالت های 1 – 2 – 3 برای هنگامی است که نیاز به قدرت بیشتری داریم. قدرت ماشین از 1 به 3 ضعیف تر می شود. مثلاً در سربالای ها به دنده قوی تر نیاز است.

آشنایی با علامت های پشت آمپر

بعد از آشنایی با دنده دستی نیاز است با علامت های پشت آمپر مانند: دور موتور یا RPM ، آمپر آب، آمپر بنزین و سرعت سنج آشنا شوید. اگر دور موتور روی 2000 باشد نشانگر این است که موتور اتومبیل شما 2000 دور در دقیقه میچرخد.خط قرمز دور موتور 6000 تا 7000 می باشد که دور بحرانی نامیده می شود. درجه حرارت موتور با آمپر آب مشخص می شود که حالت H بیشترین دما و C کمترین دمای موتور را نشان می دهد. اصولا آمپر آب باید در وسط باشد. آمپر بنزین نشان دهنده ی میزان بنزین خودرو است، که حالت F بیشترین بنزین و E کمترین بنزین را نشان می دهد. سرعت اتومبیل برحسب کیلومتر، بوسیله سرعت سنج مشخص می شود. مثلا با سرعت 50 بعد از یک ساعت شما 50 کیلومتر را طی می کنید.

اصول روشن کردن اتومبیل:

  1. قبل از استارت زدن، ترمز را بگیرید.
  2. پدال کلاج را تا انتها فشار دهید (در همین حالت نگه دارید)
  3. دنده را در حالت عادی قرار دهید.
  4. با چرخاندن کلید، استارت بزنید و ماشین را روشن کنید. (پدال کلاج را باید تا انتها فشار دهید) اگر سوئیچ نچرخید، احتمالاً فرمان قفل است . بعد از گذاشتن کلید داخل سوئیچ، با حرکت فرمان و چرخاندن سوئیچ می توانید، قفل فرمان را باز کنید.
  5. وقتی موتور روشن شد می توانید پایتان را به آرامی از روی کلاج بر داربد.

امتیاز شما

در قسمت دیدگاه ها در پایین همین صفحه نظرات ، تجربیات و پیشنهادات خود را با ما و دیگر خوانندگان جدیدی که هر روز این مقاله را مطالعه می کنند در میان بگذارید. می توانید در قسمت دیدگاه ها از دیگران در مورد مسئله خود هم سوال کنید و همچنین می توانید پاسخ دیگر نظر دهندگان را هم بدهید و با آن ها گفتگو کنید ، مطمئن باشید از اینکه به شما کمک کنند خوشحال خواهند شد.منتظر حضور گرمتان در قسمت دیدگاه ها یا همان نظرات این صفحه هستیم.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *