ویدئو کوتاه معرفی ابزاری فوق العاده برای کمک به درمان صرع
(قبل از مطالعه مقاله مربوطه شما را دعوت می کنیم به تماشای این ویدیو)
(قبل از مطالعه مقاله مربوطه شما را دعوت می کنیم به تماشای این ویدیو)
در این مقاله به بررسی روش های درمان بیماری صرع در بزرگسالان خواهیم پرداخت و همچنین در اواسط صفحه شما را با ابزاری آشنا می کنیم و لینک آن را برای شما قرار می دهیم ( سابلیمینال درمان بیماری صرع در بزرگسالان ) که موجب تغییر و بهبود حالات و شرایط بدنی و عصبی و کارکردهای ناخودآگاه درونی مرتبط با صرع ، با کمک تلقین به ضمیر یا همان مغز ناخودآگاه می شود.
آیا صرع یک بیماری است؟ درمان بیماری صرع در بزرگسالان به صورتی است؟ متأسفانه افرادی که دچار بیماری صرع هستند، به صورت مکرر تشنج را تجربه خواهند کرد. هنگامی که فعالیت الکتریکی در مغز دچار اختلال شود، تشنج رخ خواهد داد. این تشنجها نیز سبب میشوند که سیستم پیامرسانی میان سلولهای مغز نیز مختل شود.
درمان بیماری صرع در بزرگسالان در چند سال اخیر وجود نداشت اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی درمان این بیماری نیز امکانپذیر است. در جهان امروز این بیماری را از طریق تکنولوژی لورتا نوروفیدبک درمان میکنند. همانطور که میدانید بیماری صرع یک نوع اختلال مغزی محسوب میشود و با توجه به این مورد بهتر است به جای مصرف قرص از روشهایی برای بهبود عملکرد فعالیت مغز استفاده کنید. برای حل این اختلال میتوان از روش مؤثر EEG استفاده نمود. اگر خود یا عزیزانتان به این بیماری دچار شدهاید نگران نباشید! اکنون قصد داریم روشهایی را ارائه دهیم که شما را در درمان یاری کند.
درمان بیماری صرع در بزرگسالان :: صرع چیست؟
با توجه به تحقیقات و گفتههای مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها، بیماری صرع را نوعی بیماری مغزی تلقی نموده که در پی آن تشنجهای مکرری رخ میدهد. اگر بخواهیم تعریفی سادهتر برای این بیماری بیان کنیم باید بگوییم که صرع یک نوع اختلال در عملکرد مغز بوده و برای درمان بیماری صرع افراد باید عملکرد مغز خود را درمان کنند.
درمان بیماری صرع در بزرگسالان :: بیماری صرع چه علائمی دارد و نحوه درمان آن چگونه است؟
در مورد علائم اصلی این بیماری باید بگوییم که تشنجهای مکرر از اصلیترین علائم صرع محسوب میشود. اگر فردی دارای علائم این بیماری باشد باید حتماً با یک پزشک متخصص مشورت کند. برای درمان بیماری صرع تنها از طریق پزشکان متخصص امکانپذیر است. ما به بررسی علائم بیماری صرع در این مطلب اکتفا میکنیم.
اگر هر کدام از علائم بالا برای شما رخ داد باید حتماً به پزشک متخصص مراجعه کنید. پزشک مورد نظر پس از معاینه تشخیص میدهد که چگونه و از طریق چه روشی این بیماری را درمان کنید. البته بیماریهای دیگری نیز وجود دارند که سبب بروز این علائم میشوند. علائم زیر میتواند شرایطی مانند بیماری صرع را برای شما رقم بزند. این علائم عبارتند از:
درمان بیماری صرع در بزرگسالان :: درمان صرع چگونه است؟
باید بگوییم که برای درمان بیماری صرع روشی وجود ندارد که صد در صد آن را درمان کند. در گذشته هنگامی که پزشکان قصد درمان این بیماری را داشتند از داروهای ضد صرع استفاده میکردند و این داروها را برای بیماران خود تجویز میکردند. اگر مشکل از طریق این داروها رفع نشود روشهای دیگر مانند رژیم غذایی، تحریک عصب و جراحی روی کار میآید. اما امروزه اینگونه نیست! پیشرفت تکنولوژی سبب شده که روشی به نام لورتا نوروفیدبک به وجود بیاید. این روش از مؤثرترین روشها برای درمان این بیماری است. این روش هیچ عوارض جانبی ندارد و آن دسته افرادی که دارو تأثیری در درمان بیماری آنها نداشته میتوانند از این روش استفاده کنند. این روش دارای ۳۰ جلسه بوده و بدون دارو و جراحی انجام میشود.
درمان بیماری صرع در بزرگسالان از طریق دارو
با توجه به تحقیقات داروهایی که برای درمان بیماری صرع تجویز میشود ۶۰ تا ۷۰ درصد بیماری را کنترل و درمان میکند. پزشکان با توجه به نوع تشنجی که بیمار دارد داروهایی را برای درمان تجویز میکنند. معمولاً افراد AED را از طریق دهان استفاده میکنند. داروهایی که برای درمان این بیماری توسط پزشک تجویز میشود به شرح زیر است:
توجه داشته باشید برخی از این داروها از تشنجهای مکرری که رخ میدهد جلوگیری میکند اما ممکن است این دارو تأثیر متفاوتی در هر شخصی داشته باشد. یافتن داروی مناسب برای فرد و دوز ایدهآل برای آن نیز نیازمند زمان است.
درمان بیماری صرع در بزرگسالان از طریق لورتا نوروفیدبک
یکی از روشهای مدرن و مؤثر برای درمان بیماری صرع استفاده از دستگاه لورتا نوروفیدبک است. همانطور که گفتیم هنگامی که عملکرد مغز مختل شود فرد دچار صرع میگردد. هنگامی که درمان توسط این دستگاه صورت میگیرد عملکرد مغز بررسی شده و نقاطی که دچار آسیب شده است نیز مشخص میگردد. در جهان امروز یکی از روشهایی که هیچ عوارضی ندارد و بسیار مؤثر است این روش است.
در نهایت توصیه میکنیم برای درمان بیماری صرع اقدام جدی و به موقع داشته باشید. هنگامی که صرع از طریق دارو درمان نشود و نتواند تشنج و علائم این بیماری را رفع کند میتوانید از طریق جراحی این بیماری را درمان کنید. با توجه به تحقیقات انجام شده همه بیمارانی که به بیماری صرع دچار هستند نمیتوانند جراحی مغز انجام دهند و فرد باید قبل از جراحی به صورت کامل بررسی و ارزیابی شود و سپس برای جراحی کاندید گردد. در جراحی در مغز برشهایی ایجاد میشود یا قسمتی از مغز که در آن حملات صرعی رخ میدهد، برداشته میشود.
خوب در این مقاله شما را با پاسخ روش های درمان بیماری صرع در بزرگسالان آشنا کردیم و همچنین لینک سابلیمینال درمان بیماری صرع در بزرگسالان را هم در اواسط صفحه برای شما قرار دادیم.لطفا دیدگاه های خود را در قسمت دیدگاه های همین صفحه با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.
در قسمت دیدگاه ها در پایین همین صفحه نظرات ، تجربیات و پیشنهادات خود را با ما و دیگر خوانندگان جدیدی که هر روز این مقاله را مطالعه می کنند در میان بگذارید. می توانید در قسمت دیدگاه ها از دیگران در مورد مسئله خود هم سوال کنید و همچنین می توانید پاسخ دیگر نظر دهندگان را هم بدهید و با آن ها گفتگو کنید ، مطمئن باشید از اینکه به شما کمک کنند خوشحال خواهند شد.منتظر حضور گرمتان در قسمت دیدگاه ها یا همان نظرات این صفحه هستیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.