اگر هر کدام از علائم بالا برای شما رخ داد باید حتماً به پزشک متخصص مراجعه کنید. پزشک مورد نظر پس از معاینه تشخیص میدهد که چگونه و از طریق چه روشی این بیماری را درمان کنید. البته بیماریهای دیگری نیز وجود دارند که سبب بروز این علائم میشوند. علائم زیر میتواند شرایطی مانند بیماری صرع را برای شما رقم بزند. این علائم عبارتند از:
- وحشت و کابوس
- اختلالات خواب
- خواب آلودگی
- غش کردن
- تب بالا
- فراموش کردن جزئیات هویتی
- تشنجهای روانشناختی
درمان بیماری صرع :: درمان صرع چگونه است؟
باید بگوییم که برای درمان بیماری صرع روشی وجود ندارد که صد در صد آن را درمان کند. در گذشته هنگامی که پزشکان قصد درمان این بیماری را داشتند از داروهای ضد صرع استفاده میکردند و این داروها را برای بیماران خود تجویز میکردند. اگر مشکل از طریق این داروها رفع نشود روشهای دیگر مانند رژیم غذایی، تحریک عصب و جراحی روی کار میآید. اما امروزه اینگونه نیست! پیشرفت تکنولوژی سبب شده که روشی به نام لورتا نوروفیدبک به وجود بیاید. این روش از مؤثرترین روشها برای درمان این بیماری است. این روش هیچ عوارض جانبی ندارد و آن دسته افرادی که دارو تأثیری در درمان بیماری آنها نداشته میتوانند از این روش استفاده کنند. این روش دارای ۳۰ جلسه بوده و بدون دارو و جراحی انجام میشود.
درمان بیماری صرع از طریق دارو
با توجه به تحقیقات داروهایی که برای درمان بیماری صرع تجویز میشود ۶۰ تا ۷۰ درصد بیماری را کنترل و درمان میکند. پزشکان با توجه به نوع تشنجی که بیمار دارد داروهایی را برای درمان تجویز میکنند. معمولاً افراد AED را از طریق دهان استفاده میکنند. داروهایی که برای درمان این بیماری توسط پزشک تجویز میشود به شرح زیر است:
- لاموتریژین
- اسید والپروئیک
- کاربامازپین
- لووتیراستام
توجه داشته باشید برخی از این داروها از تشنجهای مکرری که رخ میدهد جلوگیری میکند اما ممکن است این دارو تأثیر متفاوتی در هر شخصی داشته باشد. یافتن داروی مناسب برای فرد و دوز ایدهآل برای آن نیز نیازمند زمان است.
درمان بیماری صرع از طریق لورتا نوروفیدبک
یکی از روشهای مدرن و مؤثر برای درمان بیماری صرع استفاده از دستگاه لورتا نوروفیدبک است. همانطور که گفتیم هنگامی که عملکرد مغز مختل شود فرد دچار صرع میگردد. هنگامی که درمان توسط این دستگاه صورت میگیرد عملکرد مغز بررسی شده و نقاطی که دچار آسیب شده است نیز مشخص میگردد. در جهان امروز یکی از روشهایی که هیچ عوارضی ندارد و بسیار مؤثر است این روش است.
در نهایت توصیه میکنیم برای درمان بیماری صرع اقدام جدی و به موقع داشته باشید. هنگامی که صرع از طریق دارو درمان نشود و نتواند تشنج و علائم این بیماری را رفع کند میتوانید از طریق جراحی این بیماری را درمان کنید. با توجه به تحقیقات انجام شده همه بیمارانی که به بیماری صرع دچار هستند نمیتوانند جراحی مغز انجام دهند و فرد باید قبل از جراحی به صورت کامل بررسی و ارزیابی شود و سپس برای جراحی کاندید گردد. در جراحی در مغز برشهایی ایجاد میشود یا قسمتی از مغز که در آن حملات صرعی رخ میدهد، برداشته میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.