روشهای سحر خیز شدن
از بین روش های سحر خیز شدن به مهمترین و کارآمدترین آنها اشاره میکنیم تا نتیجه ای بهتر از آن بگیریم. بسیاری از افراد دوست دارند خیلی زود به نتیجه مطلوب دست پیدا کنند؛ اما باید بگوییم سحرخیز شدن یک عادت است و برای به دست آوردن این عادت باید به آن زمان بدهید. کسب عادت سحرخیزی با برنامه ریزی و تمرین مداوم، حداقل بیست و یک تا چهل روز زمان نیاز دارد. حال روشهای سحرخیز شدن چیست؟ برای سحرخیز شدن، توصیه میشود مراحل زیر را جدی بگیرید.
1-خوابیدن به موقع
ساعت بیدار شدن بستگی به ساعت خواب شب دارد. خواب شب از این جهت حائز اهمیت است که انرژی روز بعد را تأمین میکند. هرچه شب قبل را دیر تر بخوابید، بیدار شدن در روز بعد دشوارتر خواهد بود. جدای از مضرات خوابیدن پس از نیمه شب، افرادی که دیرهنگام میخوابند، به سختی صبح زود بیدار میشوند؛ در طول روز احساس خستگی و کسل بودن میکنند. کارایی ذهن پایین می آید و در نتیجه کارهای روزانه از کیفیت کافی برخوردار نخواهند بود. بدن به صورت نرمال، احتیاج به خواب کافی هفت ساعت دارد. اگر به هر دلیلی شب را دیر خوابیده اید نیاز نیست به خودتان سخت بگیرید تا حتما صبح خود را زود آغاز کنید.این کار بدن را خسته کرده و به آن آسیب میرساند.
سحر خیز شدن :: 2- نیم ساعت از روز قبل زودتر بیدار شوید
برای سحر خیزشدن کافیست، هر روز نیم ساعت زودتر از روز قبل بیدار شوید. شاید با خود بگویید اینگونه زمان زیادی باید صرف شود تا به یک فرد سحرخیز تبدیل شویم. نکته مهم این است که، اگر از همان روزاول تمرین بخواهید صبح زود از خواب بیدار شوید، پس از چند روز از این کار خسته میشوید؛ و با ناامیدی روبه رو خواهید شد. پیشنهاد ما این است برای سحرخیزشدن، هر روز نیم ساعت از روز قبل زودتر بیدار شوید و به مرور میبینید که ساعت بیداری شما روبه سوی صبح زود میرود و این برای شما کم کم به یک عادت بدل میشود.
3-زنگ هشدار ساعت را از خود دور کنید
برای سحرخیز شدن کافیست زنگ هشدار موبایل و یا ساعت را یک بار کوک کرده و آن را دورتر از خود قرار دهید. اینگونه برای قطع کردن آن باید از رختخواب بیرون بیایید. در این صورت شما مرحله مهم سحرخیز شدن را با موفقیت طی خواهید کرد. چند بار کوک کردن زنگ هشدار و قطع کردن مداوم آن نتیجه منفی خواهد داشت و شما را بد خواب میکند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.