لکنت زبان بزرگسالان

یکی از مهمترین عوامل شکست و ناکامی برای افراد، معلولیت گفتاری است. از زمان های قدیم لکنت زبان مورد توجه بوده و عقاید مختلفی در مورد علت و درمان آن بیان شده است. عده ای علت لکنت زبان بزرگسالان را نارسایی های مغزی می دانند و گروهی معتقدند که با جراحی در نواحی زبان و لوزه می توان مشکل را رفع کرد و برخی دیگر آن را مشکل مادرزادی و غیرقابل درمان می دانند.

لکنت زبان گاهی با مشکلات فیزیکی همراه است اما در بیشتر موارد هیچ ضایعه و بیماری دیگری را در شخص نمی توان یافت. لکنت زبان از نظر فراوانی در سنین 3 تا 7 سالگی همراه با تغییرات فیزیکی است. همه ی سیستم هایی که در تکلم نقش دارند لازم است با یکدیگر هماهنگی داشته باشند زیرا برای سلامتی فرد ضروری است و عناصر ژنتیک و محیط در تکامل سیستم تکلم نقش دارند.

لکنت از دوران خردسالی شروع شده و از هر 100 کودک یک مورد به لکنت زبان مبتلا می شود. حدود 80 درصد کودکان مبتلا به لکنت به تدریج، بصورت عادی صحبت می کنند. میزان لکنت زبان در پسران 70 درصد و در دختران 30 درصد، است. این اختلال در بیان لفظ بوجود می آید و به آسانی نیز مهار نمی شود.

لکنت زبان بزرگسالان

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه درمان لکنت زبان و تقویت گویش روان و راحت ” سابلیمینال درمان لکنت زبان “ است این سابلیمینال ارزشمند موجب تغییر گرایش و حالات روانی و روان-تنی به سمت بهبود تکلم به کمک ضمیر ناخودآگاه می شود ، این سابلیمینال فوق العاده توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است. هم اکنون می توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

سابلیمینال لکنت زبان ، درمان لکنت با فایل تاثیر گذار بر ضمیر ناخودآگاه |

همچنین می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های سابلیمینال وبسایت سابلیمیران آشنا شوید

لکنت زبان در بزرگسالان و کودکان

لکنت یا گرفتگی زبان، اختلالی سلیس در گفتار است که حالات مختلفی دارد. مثلا گرفتگی می تواند در یک هجا یا در یک صدا باشد بخصوص در ابتدای کلمه مانند: ب در ” ب ب ب ادام” و گاهی گرفتگی می تواند شامل توقف کامل در گفتار یا لفظ باشد. س—لام.

سن وقوع گرفتگی زبان مختلف است برای هر کسی متفاوت است و بیشتر در بین کودکان در حال یادگیری کلمات شایع است. این اختلال بدون هیچ سابقه ای بصورت ناگهانی در گفتار کودکان بوجود می آید. معمولا کودکان تا قبل لکنت زبان ناگهانی ، به راحتی حرف می زنند و در حالیکه در بعضی اوقات یک کلمه بخصوص را بدون گرفتگی میگویند در زمانهایی نیز بر روی آن لکنت دارند. شدت لکنت متغیر است در برخی روزها لکنت در گفتار زیاد است و در برخی مواقع نیز لکنت بندرت دیده می شود. با بزرگ شدن فرد، ممکن است شکل لکنت تغییر کند، اما همچنان اختلال لکنت را به همراه دارد.

لکنت زبان در بزرگسالان با ترس از صحبت کردن همراه است. بزرگسالانی که لکنت زبان دارند، از سخنرانی کردن یا مواجه شدن با غریبه ها و جنس مخالف احساس ترس میکنند. لکنت زبان بزرگسالان مانع از حرف زدن آنها می شود مثلا هنگامی که فرد جواب سوالی را می داند اما به دلیل لکنت زبان، اظهار به نداستن می کند. تا به حال داروهای زیادی برای درمان لکنت زبان در کودکان و بزرگسالان معرفی شده اند اما تاکنون هیچ دارویی تاثیری اساسی بر درمان لکنت زبان نداشته است.

گفتار درمانی در لکنت زبان بزرگسالان

تکنیک های گفتار درمانی در عین سادگی در درمان لکنت زبان کودکان و درمان لکنت زبان بزرگسالان نقش بسیار مهمی دارد که توسط آسیب شناس گفتار و زبان انجام می گیرد.

علت اصلی لکنت زبان ناشناخته است. پژوهشهای جدید نشان میدهد که ژنتیک در این اختلال موثر است. در واقع دلیل ایجاد گرفتگی زبان در کودکان، تا کنون بطور قطعی مشخص نشده است. اما آنچه تا حدودی مشخص است ،این است که علت گرفتگی زبان ، می تواند علت بدنی، عاطفی، اجتماعی و یا ترکیبی از این عوامل باشد.

برخی از کودکان و برگسالان به علت ناراحتی ها و فشارهای روحی گرفتار لکنت زبان میشوند. اما تشخیص علت گرفتگی زبان بسیار مشکل است. در مورد علت لکنت زبان توافق عمومی وجود ندارد ، اما در خصوص روش های درمان لکنت زبان متخصصین گفتار درمانی توافق عمومی دارند.

بهبود و درمان لکنت زبان بزرگسالان، به معنی رفع اضطراب، ترس و اجتناب از حرف زدن است که فرد بدون هیچگونه گرفتگی و یا لکنت زبان در تمامی موقعیت ها و با همه ی افراد بتواند به راحتی حرف بزند. درمان لکنت در بزرگسالان نسبت به کودکان متفاوت است. در بزرگسالان بخش عمده ای از لکنت، پنهان و مخفی است در حال که اختلال در کودکان کاملا مشاهده می شود. عواملی مانند ترسها، خاطرات، اضطراب ها و … در بروز لکنت بزرگسالان نقش دارند و درمانگر سعی می کند علاوه بر کاهش لکنت زبان، این عوامل شناختی را نیز از بین ببرد.

در مورد درمان لکنت زبان کودکان والدین باید نگرانی های خود را برای رفع لکنت کودک خود کاهش دهند و زیاد حساس نباشند و هنگام صحبت با کودک، با او تماس چشمی داشته باشند. به کودک اجازه دهند تا حرف بزند و حرف او را قطع نکنند. لکنت او را به رخ نیاورید و هرگز به او نگویید که برای کاهش لکنت چه کاری انجام دهد. همچنین فعالیت های غیر گفتاری کودک را زیاد کنند و او را در فعالیت هایی شرکت دهند که به خوبی از عهده ی آنها بر می آید مانند نقاشی کشیدن، رقصیدن و …

4 پاسخ
  1. محمدسام صفری گفته:

    سلام
    چطور باید این محصول رو خرید
    من کمی از لکنت زبانم درمان شده و میخوام به طور کامل و سریع به درمان برسم و همه کارهارو هم انجام دادم

    پاسخ
    • سابلیمیران گفته:

      سلام و وقت بخیر روش های خرید آلبوم ها در منو سایت هست

      پاسخ
  2. ستاره گفته:

    سلام یکی از دوستان من۲۰سالش هست و از۱۹سالگی لکنت رو حروف «اَ اِ و اُ»داره همین اعتماد به نفسشو اورده پایین و فقط توی فضای مجازی صحبت میکنه…باید چیکار کنه؟..و من ویکار میتونم براش بکنم؟…واقعا نکرانشم خیلیم دوسش دارم ولی فکر میکنه ترحمه:(

    پاسخ
    • سابلیمیران گفته:

      سلام می تونید با فرستادن لینک این صفحه بهش به استفاده از این ابزار راهنماییش کنید . موفق باشید

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

امتیاز شما