رنگ چشم

در این مقاله به بررسی رتگ چشم و مدل شکل گیری آن  خواهیم پرداخت و همچنین در اواسط صفحه شما را با ابزاری آشنا می کنیم و لینک آن را برای شما قرار می دهیم ( سابلیمینال تغییر رنگ چشم  ) که موجب تغییر رنگ چشم شما تا جای ممکن با کمک نلقینات قدرتمند می شود.

علت اینکه بعضی چشم ها آبی و بعضی دیگر مشکی هستند چیست؟

برای اینکه بدانید عامل تعیین کننده رنگ چشم چیست ابتدا باید با ملانین آشنا شوید.

ملانین یک عنصر رنگ دار در بدن است و موجب رنگ بخشیدن به عنبیه ، سطح پوست و اپیدرم مو می شود.

در عنبیه افراد در صورت قرارگیری تعداد زیادی از این ماده در کنار یکدیگر رنگ چشم های تیره رنگ به وجود می آید.

و در صورتی که مقدار این عنصر در عنبیه کمتر باشد رنگ چشم های آبی و یا روشن به وجود خواهد آمد. مقدار رنگدانه ها در افراد دیگر قسمت عقب عنبیه بیشتر از لایه بیرونی است .

وظیفه ملانوسیتها تولید رنگدانه برای حفظ سلامت عنبیه در مقابل نورهای زیاد و یا خورشید است.

همانطور که در محصول تغییر رنگ چشم هم توضیح دادیم عنبیه افراد چشم آبی مقدار ملانوسیت کمتری در لایه خارجی دارد. با افزایش سن به مرور زمان مقدار ملانوسیت ها در چشم کمتر می شوند و چشم افراد روشن تر می گردد.

استرومای اشخاص چشم قهوه‌ای به ‌مقدار زیادی رنگدانه ملانین داشته که سبب جذب اکثر فوتون‌های رسیده به آن شده.

در بیشتر کشورها رنگ چشم غالب افراد قهوه ای است. در طرف دیگر هم افراد چشم‌ آبی حجم خیلی محدودی از ملانوسیت ها را دارند. در نتیجه طول موج‌های بلند مانند قرمز و زرد جذب می گردند و رنگ‌هایی با طول موج کوتاه تر مثل آبی یا سبز منتشر می گردند.

رنگ چشم

عنبیه حاوی عضلاتی صاف است که مقدار  نوری  که عبور می کند را کنترل می ‌نمایند.

در واقع با تغییر سایز مردمک ، حفره‌ای در میان عنبیه شکل می گیرد که توسط این ماهیچه‌ها صورت می‌گیرد.

این پروسه، نور رسیده به شبکیه چشم را کنترل می‌نماید. با وجود مشخص بودن تغییرات قطر مردمک، شکل عنبیه و به خصوص رنگ بازتابی آن، قابل توجه ‌ترین ویژگی آن خواهد بود. نام علمی عنبیه  iris است که اسم یکی از الاهه های  یونان باستان به معنای رنگین کمان و پیغام رسان خدایان است

خوب در این مقاله با رنگ چشم آشنا شدید. لینک آلبوم  یکی از رنگ چشم ها را هم در اواسط صفحه برای شما درج کرده ایم. لطفا دیدگاه های خود را در قسمت دیدگاه های همین صفحه با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.

4.5/5 - (2 {امتیازها})

در قسمت دیدگاه ها در پایین همین صفحه نظرات ، تجربیات و پیشنهادات خود را با ما و دیگر خوانندگان جدیدی که هر روز این مقاله را مطالعه می کنند در میان بگذارید. می توانید در قسمت دیدگاه ها از دیگران در مورد مسئله خود هم سوال کنید و همچنین می توانید پاسخ دیگر نظر دهندگان را هم بدهید و با آن ها گفتگو کنید ، مطمئن باشید از اینکه به شما کمک کنند خوشحال خواهند شد.منتظر حضور گرمتان در قسمت دیدگاه ها یا همان نظرات این صفحه هستیم.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *