چگونه قلب سالم داشته باشیم

ورزش و برنامه غذایی سالم از بروز بیماری های قلبی بخصوص سکته­ی قلبی جلوگیری می کند. به دلیل نقش مهمی که قلب در حیات شخص ایفا می کند باید از قلب مراقبت کرد. چگونه قلب سالم داشته باشیم ؟ در این مقاله نکاتی را بیان می کنیم که به سالم نگه داشتن قلب کمک می کند.

روش های مراقبت از قلب

برای مراقبت از قلب روش های زیر پیشنهاد می شود، اگر می خواهید بدانید چگونه قلب سالم داشته باشیم ؟ به موارد زیر توجه کنید رعایت نکات گفته شده در داشتن قلب سالم به شما کمک خواهد کرد.

چگونه قلب سالم داشته باشیم

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه کمک به درمان بیماری های قلبی و تقویت سلامت قلب ” فایل پیام های پنهان قلب سالم “ است این سابلیمینال ارزشمند موجب تغییر گرایش و حالات روانی و کارکردهای ناخودآگاه بدنی به سمت عملکرد درست و سالم قلب به کمک ضمیر ناخودآگاه می شود ، این سابلیمینال فوق العاده توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است. هم اکنون می توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

سابلیمینال تقویت قلب ضعیف ، فایل مخصوص تاثیر گذار بر کارکردهای ناخودآگاه |

همچنین می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های سابلیمینال وبسایت سابلیمیران آشنا شوید

برای داشتن قلب سالم از مصرف دخانیات پرهیز کنید

سیگار  و سایر دخانیات باعث ابتلا فرد به نفخ و سرطان ریه می شود. کشیدن سیگار به دلیل دارا بودن بیشترین مواد شیمیایی از مهمترین عوامل ایجاد بیماریهای قلبی است که باعث آسیب به قلب، باریک شدن رگهای خونی و تصلب شریانها میشود.

نیکوتین سیگار منجر به انقباض رگهای خونی شده و فشار خون را افزایش می دهد و قلب را مجبور می کند تا بیشتر کار کند. همچنین سیگار حاوی گازی به نام مونوكسیدكربن می باشد که به جای اکسیژن درخون وارد می شود و میزان اکسیژن خون را کاهش می دهد، در نتیجه قلب را به اجبار، وادار به کار بیشتر می کند.

در صورتی که سیگار و سایر دخانیات را مصرف نمی کنید، برایتان خیلی خوب است اما توجه داشته باشید که هرگز در معرض مستقیم دود سیگار قرار نگیرید. اگر سیگار مصرف می کنید، به خاطر داشته باشید که ترک آن شما را از خطر ابتلا به بیماری های قلبی در امان نگه می دارد و میزان ابتلا به این بیماری را در شما کاهش می دهد. همچنین جویدن تنباکو و سیگارهای کم نیکوتین هم، به بدنتان آسیب وارد می کند و برای قلبتان شدیاً مضر است.

ورزش به قلب کمک می کند

داشتن برنامه منظم برای ورزش به سلامتی قلب کمک بسیاری می کند. بی تحرک و غیر فعال بودن از اساسی ترین عوامل ابتلا به بیماریهای قلبی است. که همانند سیگار کلسترول و فشار خون را افزایش می دهد. کسانی که در زندگی فعالیت زیادی دارند و بسیار فعال اند به میزان  %45 کمتر از سایر افراد به بیماریهای قلبی دچار میشوند.

رمز سلامتی قلب و سلامتی بیشتر،انجام  ورزش است. به طور متوسط روزانه نیم تا یک ساعت ورزش کنید. نیازی به باشگاه رفتن نیست، انجام پیاده روی، پله نوردی یا حتی رقص به شما در زمینه سلامتی قلب کمک میکند.

مناسبترین روشی که از طریق آن بتوانید بفهمید؛ آیا به میزان لازم ورزش انجام می دهید یا نه؟ اندازه گیری ضربان قلبتان است. شما باید بالاترین ضربان قلب را در دقیقه به هنگام ورزش بدانید. برای اندازه گیری بیشترین ضربان قلبتان سن خود را از عدد 220 کم کنید؛ مثلاً اگر 30 سال داشته باشد است، بیشترین ضربان قلبتان؛ زمان ورزش باید به تعداد 190 باشد.

روش مناسب دیگر جهت اندازه گیری شدت فعالیت و ضربان قلب ”آزمایش صحبت کردن” است. این آزمایش خیلی ساده بوده به این صورت که: موقع ورزش صحبت کنید. اگر جمله ای را بصورت کامل بیان کردید و یا همچنان به حرف زدن ادامه دادید، شدت ورزشتان سبک است. در صورتی موقع حرف زدن به نفس نفس افتادید،میزان شدت ورزش متوسط می باشد. و اگر نفسی برای حرف زدن نداشتید، در این صورت شدت ورزشتان خیلی زیاد است.

باید بدانید که برای سالم بودن ضرورتی ندارد که ورزشتان حتماً شدید و سنگین باشد. انجام ورزشی سبک که مدت زمان زیادی طول بکشد مانند پیاده روی میتواند به شما کمک بسیاری کند.

مراجعه مرتب به پزشک از بیماریهای قلبی پیشگیری میکند

اگر بصورت منظم به پزشک مراجعه کنید مشکلات سلامتی و قلبی شما سریع مشخص شده و درمان می شود. سعی کنید به طور منظم در سال حداقل دو بار فشار خون خود را کنترل کنید و کلسترول خونتان را نیز از هر 5 سال یکبار چک کنید و در صورتی که به بیماریهای قلبی مبتلا هستید، باید به دفعات مورد نیاز به پزشک مراجعه نمایید.

رژیم غذایی سالم به سلامتی قلب کمک می کند

استفاده از غذاهای پر چرب با کلسترول زیاد برای قلب خیلی مضر است و بجای آن مصرف سبزیجات و میوه جات برای سلامتی و تقویت قلب کمک زیادی میکند. در این قسمت بهترین روش ها و برنامه های غذایی را برای شما پیشنهاد می کنیم.

به هنگام شام از غذاهایی با چربـی کم استفاده کنید این نوع غذاها از افزایش کلستـرول و تری گیلیسیرید خون پیشگیری میکند. به عنوان مثال برای شام از غذاهایی مانند گوشت قرمـز، تخم مرغ، کره، خامه، پنیر و دسرهای شکردار به میزان خیلی کم استفاده کنید.

تعداد وعده های غذای خود را بیشتر کرده و به جای سه وعده از دفعات بیشتری استفاده کنیددر این حالت وزنتان کاهش پیدا می کند و به افزایش وزن مبتلا نمی شوید.

از پروتئینهایی که در مـاهـی، سویا و مرغ وجود دارند بیشتر استفاده کنید و تا جایی که می توانید مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید.

توجه داشته باشید که بعد از تغییر برنامه غذایی، معمولاً 3 تا 6 ماه زمان می برد تا کاهش کلسترول خون را مشاهده کنید.

خوردن درست غذا به حفظ وزن مناسب بسیار کمک میکند. یکی از عوامل مهمی که در ایجاد بیماریهای قلبی نقش مهمی دارد، اضافه وزن است. زیرا اضافه وزن موجب بالا رفتن فشار خون و کلسترول شده و فرد به دیابت مبتلا می شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 - (1 {امتیازها})