تکنیک های تقویت هوش

روان شناسان پس از دستیابی به متود سنجش هوش یا IQ توانستند از آن به عنوان مرجع سنجش هوش افراد استفاده کنند. اما بسیاری از کارشناسان استفاده از این متود را بدون در نظر گرفتن شرایط محیطی افراد، نادرست می دانند. عواملی مانند مطالعه، تحصیل مساعد، باعث بهبود و افزایش هوش می شود بنابرین کودکانی که در شرایط مساعد تحصیل، و مطالعه قرار میگیرند نسبت به کسانی که این شرایط را ندارند از هوش و IQ بالایی برخوردارند. دانشمندان امروزه ثابت کرده اند می توان پتانسیل های ذاتی نظیر هوش را افزایش داد یعنی با یادگرفتن مهارت های جدید، مغز مسیرهای عصبی جدیدی می سازد که باعث تقویت هوش می شود. برای باهوش شدن و داشتن هوش زیاد، هیچ وقت دیر نیست  ما در این مقاله روشهای مختلف تقویت هوش را معرفی خواهیم کرد.

تکنیک های تقویت هوش

روشهای تقویت هوش متنوع است اما در اصل برای باهوش شدن باید سه نکته ی کلیدی را در نظر گرفت، اول اینکه باهوش شدن نیاز به آموزش فرآیندهای فکری دارد یعنی ما باید درست فکر کردن را یاد بگیریم نکته دوم؛ داشتن اطلاعات زیاد است، هر چقدر اطلاعات ما بیشتر باشد هوش قوی تری خواهیم داشت، نکته سوم تمرکز بر روی موضوعات است، تمرکز باعث تقویت هوش و حافظه خواهد شد.

برای افزایش هوش ابتدا باید از سلامتی مغز اطمینان حاصل شود چرا که مغز مرکز حافظه، هوش و یادگیری است و اختلال در آن موجب اختلال در هوش و حافظه خواهد شد. برای کارکرد صحیح هوش و حافظه، مغز نیاز به خواب شبانه روزی کافی دارد ، تمرکز بر روی یک کار سرعت یادگیری را افزایش می دهد بهره هوشی را بالا می برد بنابرین انجام چند کار بطور همزمان، هیچ وقت پیشنهاد نمی شود. همچنین استفاده از رژیم غذایی نامناسب، الکل و دخانیات باعث تاثیر منفی در سیستم گوارش خون شده و روی عملکرد مغز تاثیر نامطلوبی می گذارد و بهره ی هوشی یعنی IQ  فرد را کاهش می دهد. و در نهایت داشتن محیط آرام، عملکرد مغز را بهبود می بخشد.

تکنیک های تقویت هوش

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه تقویت هوش و یادگیری  ” فایل پیام های پنهان تقویت هوش و یادگیری “ است این سابلیمینال ارزشمند با بهره گیری از آخرین روشهای علمی تقویت هوش و یادگیری به کمک ضمیر ناخودآگاه، توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است. هم اکنون می توانید این سابلیمینال فوق العاده را از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

سابلیمینال هوش و یادگیری با فایل مخصوص تاثیر گذار بر ضمیر ناخودآگاه |

همچنین می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های سابلیمینال وبسایت سابلیمیران آشنا شوید.

در مرحله بعدی برای تقویت هوش باید عواملی که ذهن را تحت تاثیر قرار می دهند، شناسایی شوند، عوملی مانند اضطراب، ناراحتی، خستگی، اضافه وزن، بیماری، سوتغذیه و … تاثیر نامطلوبی بر سیستم پیام رسان مغز دارند. بنابرین برای داشتن هوشی پایدار باید از این مشکلات و مسائل دور بود و ذهن را نباید درگیر این موارد کرد.

هوش کاربردی IQ

بعد از ایجاد شرایط مناسب و شناسایی عوامل مخرب، IQ کاربردی مطرح می شود. هوش کاربردی بیشتر به توجه افراد بستگی دارد و از طریق تمرکز، تکرار و تمرین حاصل می شود. انجام مدیتیشن یکی از ابزاری های افزایش هوش محسوب می شود که انجام آن نیاز به کار پیچیده ای ندارد. مانند نشستن در محلی ساکت و بستن چشم ها و فکر کردن به مسائل خاطره انگیز، می تواند بسیار مفید باشد.همچنین جلوگیری از خستگی هنگام کار، تمرکز و هوشیاری را افزایش می دهد و  منجر به تصمیمات بهتر می شود. افراد موفقی که با IQ بالا شناخته میشوند معمولا شرایط ذکر شده را برای خود فراهم و نکات مطرح شده را رعایت میکنند.

سرگرمی هایی که باعث افزایش هوش میشود

نواختن ساز: کار با نت ها و آلات موسیقی مهارت هایی مانند خلاقیت، تمرکز، تحلیل، ریاضی و … را در فرد افزایش می دهد و با ایجاد اتصال های جدید در مغز، باعث تقویت جسم پینه ای شده و نیمکره ها را به هم وصل میکند.

تکنیک های تقویت هوش

تکنیک های تقویت هوش :: مطالعه کردن

مطالعه با کم کردن عوامل استرس زا و ایجاد مهارت های جدید باعث افزاش هوش متبلور، هوش سیال و هوش هیجانی فرد می شود و  تونایی  فرد را در حل مشکلات، درک بهتر و قدرت تحلیل و تفسیر دقیق تر، افزایش می دهد.

ورزش کردن: ورزش خون رسانی به مغز را افزایش می دهد و اکسيژن بیشتری را وارد مغز می کند که به کارکرد حافظه، یادگیری، تمرکز و فهم کمک فراوانی می کند و تیز هوشی را در فرد افزایش می دهد.

یاد گرفتن زبان جدید: تحقیقات نشان داده افرادی که به دو زبان مسلط هستند، موفق تر عمل می کنند و مهارت های اجرایی مانند برنامه ریزی و توانایی حل مشکلات را بهتر انجام می دهند.و سرعت یادگیری شان تقویت می شود.

تکنیک های تقویت هوش :: به کار گیری مغز

انجام فعالیت ها مغزی مانند حل جداول سودوکو، پازل، بازیهای ویدیویی و … انعطاف پذیری مغز را افزایش داده و باعث ایجاد شبکه های عصبی جدید در مغز می شود که به حل مسائل از زوایای مختلف، و درک روابط علت و معلولی کمک بسیاری میکند و باعث بهبود عملکرد حافظه و تقویت هوش می شود.

5/5 - (1 {امتیازها})

در قسمت دیدگاه ها در پایین همین صفحه نظرات ، تجربیات و پیشنهادات خود را با ما و دیگر خوانندگان جدیدی که هر روز این مقاله را مطالعه می کنند در میان بگذارید. می توانید در قسمت دیدگاه ها از دیگران در مورد مسئله خود هم سوال کنید و همچنین می توانید پاسخ دیگر نظر دهندگان را هم بدهید و با آن ها گفتگو کنید ، مطمئن باشید از اینکه به شما کمک کنند خوشحال خواهند شد.منتظر حضور گرمتان در قسمت دیدگاه ها یا همان نظرات این صفحه هستیم.

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *