تقویت موی سر مردان

درصد بیشتری از مردان به تدریج با افزایش سن دچار مشکل ریزش مو و طاسی سر می شوند. حتی در برخی موارد این اتفاق بعد از سن 20 سالگی رخ می دهد. عوامل مختلفی در ریزش مو دخیلند اما با بهره گیری از رژیم غذایی سالم، استفاده از محصولات تقویت کننده مو و مراجعه به متخصص مو می توان تا حدودی با این عوامل مقابله کرد و به درمان و تقویت موی سر مردان کمک کرد.

عوامل موثر در ریزش موی سر مردان

مو با افزایش سن و به دلایل ارثی، کم پشت میشود. اغلب مردان در دهه های سوم و چهارم زندگی خود به دلایل مختلفی مانند: بیماری، مشکلات عاطفی، رژیم غذایی ناسالم، ابتلا به بیماریهای تیروئید و … دچار ریزش مو می شوند. بیشتر موارد ریزش مو  ارتباطی به رژیم غذایی ناسالم ندارد و اغلب به علت بیماریهای داخلی یا سیستمی است.

تقویت موی سر مردان

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه کمک به تقویت مو و مقاوم سازی آن نسبت به سفیدی و ریزش ” فایل پیام های پنهان تقویت مو “ است این سابلیمینال ارزشمند موجب تغییر گرایش و حالات بدنی به سمت داشتن موهایی جوان و زیبا ‌و مقاوم به کمک ضمیر ناخودآگاه می شود ، این سابلیمینال فوق العاده توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است. هم اکنون می توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

سابلیمینال تقویت مو  ، تقویت درونی و طبیعی مو با فایل تاثیر گذار بر ضمیر ناخودآگاه |

همچنین می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های سابلیمینال وبسایت سابلیمیران آشنا شوید

درمان ریزش و تقویت موی سر مردان

برای درمان ریزش و تقویت موی سر مردان دو روش وجود دارد. در هر دو روش تاثیر اندروژن بر فولیکولهای مو کنترل می شوند. این دو روش عبارت اند از: روش داخلی و روش خارجی.

تقویت موی سر مردان با روش داخلی

در درمان ریزش مو به روش داخلی، هورمون دی هیدرو تستوسترون کنترل می شود. این هورمون که به هورمون مردانه معروف است باعث تاثیر منفی بر فولیکولهای مو در مردانی که به لحاظ ژنتیکی مستعد ریزش مو هستند، می شود. برای درمان این مشکل از داروی 5-آلفا-ردوکتوز استفاده می کنند که خاصیت ضد آنزیمی دارد.

همچنین دارویی به نام فیناستراید یا پروپشیا که دارویی جدید محسوب می شود در درمان ریزش موی سر مردان تجویز می شود.

با توجه به بررسی های انجام گرفته، این دارو در پیشگیری از ریزش مو موثر عمل می کند اما درصورت قطع مصرف دارو، اثر آن بعد از 6 ماه از بین می رود و موها به تدریج باز هم کم پشت می شوند.

تقویت موی سر مردان با روش خارجی

یکی از روش های خارجی تقویت موی سر مردان، گشاد کردن مویرگ هاست. این کار توسط ماینوکسیدیل انجام می گیرد و رشد موی صورت، بدن و سر را زیاد می کند.

همچنین در روش دیگر که به پی آر پی معرف است، از بیمار مقداری خون گرفته شده و سلولهای غنی شده آن به پوست تزریق می شود که رشد و تحریک موها را افزایش می دهد. از این روش می توان در کنار سایر درمانهای دارویی و جراحی کاشت مو استفاده کرد. این روش را “درمان با پلاسمای سرشار از پروتئین” نیز می نامند.

از درمانهای خارجی دیگر می توان به تزریق محلول مزوتراپی اشاره کرد. این روش به دو صورت Mesoplasty  یا MesoHair انجام می گیرد که روش دوم آن مناسب تر است و در درمان ریزش موی مردان و زنان به کار می رود. در این نوع درمان محلول مزوتراپی هورمونهای مردانه را به تدریج خنثی می کند و باعث رشد مجدد موها می شود.

همچنین در روش لیزر تراپی با افزایش متابولیسم فولیکولها، فولیکولهای مو تحریک شده و به تدریج باعث توقف ریزش مو می شود. این روش به مدت 8 تا 16 هفته و هر هفته به مدت 3 جلسه انجام می گیرد.

تقویت موی سر مردان با کاشت مو

این روش بصورت جراحی انجام می گیرد و موها از بخش های از بدن مانند پشت سر، گرفته شده و به محل کم پشت یا طاس پیوند زده می شوند. کاشت مو در درمان ریزش مژه، ابرو و ریش نیز کاربرد دارد. در کل جراحی کاشت مو برای درمان ریزش، نسبت به سایر روشها نتیجه ی مطلوبی دارد و بیشتر افراد ترجیج می دهند از همه ی روش ها همزمان استفاده کنند.

همچنین در صورتی که نتوان با هیچ روشی به موی طبیعی دست یافت و امکان درمان ریزش و تقویت مو وجود نداشته باشد می توان از موی مصنوعی یا کلاه گیس استفاده کرد.

تقویت موی سر مردان

ویتامین های لازم برای تقویت موی سر مردان

برای جلوگیری از ریزش موها، ویتامین هایی مهم و ضروری هستند. این ویتامین علاوه بر تغذیه پوست سر و تقویت موها، نقش موثری در تحریک رشد موها دارند. خیلی از این ویتامین ها مختص مردان هستند و علاوه بر کنترل ریزش مو در رویش مجدد موها و ضخیم تر شدن تارهای مو نیز نقش دارند.

نحوه ی ریزش مو در مردان و زنان فرق می کند در مردان معمولا ابتدا موهای شقیقه نازک شده و به تدریج به سمت مرکز سر کشیده می شود. این امر فقط می تواند از نظر زیبایی زیادی داشته باشد.

با توجه به اینکه مسئول ریزش و کاهش مو در مردان، ترشح آندروژن دی هیرروتستوسترون است، مصرف این ویتامین ها باعث کاهش ترشح این اندروژن می شود و از ریزش مو جلوگیری می کند.

“ب کمپلکس” از بهترین ویتامینهای رشد و تقویت موها محسوب می شود. ب کمپلکس شامل ویتامین های زیر است که با ترکیب اسیدهای آمینه منجربه تولید فولیکول های مو میشود:

  • تیامین(B1)
  • نیاسین (B3)
  • ریبو فلاوین (B2)
  • پیریدوکسین (B6)
  • بیوتین (B7)
  • اسید فولیک (B9)
  • اسید پانتوتنیک (B5)
  • و ویتامین B12

بنابرین مصرف غذاهایی که حاوی B کمپلکس است، برای رشد و تقویت موها بسیار موثر است.

همچنین مصرف “ویتامین E” علاوه بر موثر بودن برای پوست، برای رشد موها نیز توصیه می شود. این ویتامین گردش خون را در پوست سر افزایش می دهدو باعث طراوت و درخشندگی موها می شود.

علاوه بر ویتامین های ذکر شده، مصرف ویتامین های C و A برای تقویت و ترمیم فولیکولهای مو حائز اهمیت است.

1 پاسخ
  1. امیر گفته:

    موی نازک سعی کنید نشه . از سابش استفاده کنید خیلی کیفیتش رو بهتر میکنه . البته شامپوی خب بنید نه اینکه مثل من …. بازی دربیارین و شامپ آشغالی بزنید

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4/5 - (1 {امتیازها})