تنبلی چیست ؟

اگر شما هم میخواهید بدانید تعریف تنبلی چیست و اساسا تنبلی یعنی چه در این مقاله با ما همراه باشید.

می توان گفت تنبلی نوعی بیماری است که اساس خیلی از از آسیبهای فرهنگی و اجتماعی می باشد همچنین ناهنجاری های که در جامعه وجود دارد با تنبلی رابطه مستقیمی دارد.

 

تنبلی چیست ؟ محققین در تعریف تنبلی، عدم تمایل به انجام فعالیتهای بدنی را تنبلی می نامند و آن را به عنوان یک بیماری می دانند و در گروه بیماریها قرار می دهند. پژوهشگران عنوان می کنند که بین تحرک نداشتن و بیماری ارتباط بسیار قوی وجود دارد. با توجه به اینکه بین مرگ و میر و کم تحرکی ارتباط مستقیمی وجود دارد باید عدم تحرک بدنی را نیز به عنوان یک بیماری در نظر گرفت.

در حال حاضر چاقی از طرف سازمان جهانی بهداشت در گروه بیماریها  طبقه بندی شده است و یک نوع بیماری قلمداد می شود، ولی خود چاقی بیشتر ناشی از نتیجه ی یک عامل اساسی و ریشه ای می باشد این عامل ریشه ای، انجام ندادن ورزش و عدم تحرک کافی است.

 

تنبلی چیست ؟

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه رفع تنبلی و بی حوصلگی ” فایل پیام های پنهان رفع تنبلی “ است این سابلیمینال ارزشمند موجب تغییر حالات ذهنی و رفتاری برای افزایش انگیزه و انرژی به کمک ضمیر ناخودآگاه می شود ، این سابلیمینال فوق العاده توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است. هم اکنون می توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

سابلیمینال درمان تنبلی و اهمال کاری تحصیلی و شغلی با فایل مخصوص تاثیر گذاری بر ضمیر ناخودآگاه |

همچنین می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های سابلیمینال آشنا شوید

مهمترین روش های درمان تنبلی و بی حوصلگی

از مهمترین روش های درمان تنبلی و بی حوصلگی در انجام کارها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کسی که می خواهد از تنبلی رهایی داشته باشد باید باعزم و اراده ی جدی از تنبلی پرهیز کند. همچنین افراد نباید با فرار از مسئولیت و انجام ندادن کارها، عمل خود را توجیه کنند زیرا توجیه باعث می شود فرد در تقویت رفتار منفی خود به نحو مطلوبی عمل نماید. داشتن دوستی که منضبط و دارای اراده قوی باشد در تغییر رفتارهای ناپسند خیلی موثر است و فرد با داشتن دوستی فعال و منضبط می تواند تنبلی و بی حوصلگی خود را به مرور رفع نماید. فرد باید تلاش کند و با خود پیمان ببندد که تنبلی را کنار بگذارد.

همچنین در درمان تنبلی و بی حوصلگی قبل از هر چیز خود فرد باید سیستمی را درست نماید که از طریق آن بتواند کارهای معوقه را به خاطر بسپارد و در اولین فرصت انجام دهد و برای کارهایی که انجام می دهد خود را تشویق نماید.

تنبلی چیست :: مهمترین روش های مبازره با تنبلی

از مهمترین روش های مبارزه با تنبلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ابتدا مشکل و مساله ای را که باعث تنبلی شما شده است، بشناسید. معمولا این مشکل خیلی ساده بوده و به راحتی با کمی فکر، قابل برطرف کردن است.

به اهمیت مسئله یا مشکلی که موجب عقب نگه داشتن شما از کارها می شود فکر کنید. اینکه آیا می توانید آن را نادیده بگیرید و فراموش کنید یا اینکه باید رویکرد دیگری را پیگیری کنید.

بسیاری از افراد، از افسردگی ها و ناراحتی های روحی و روانی رنج می برند و فکر می کنند که تنبل هستند. این افراد باید به دنبال درمان افسردگی خود باشند و در این زمینه نباید به ناراحتی های گذشته فکر کنند باید فعالیتشان را بالا ببرند و کار جدیدی را شروع کنند.

تصمیم بگیرید که شروع کنید در این صورت مشاهده خواهید کرد که به راحتی در جریان به پایان رساندن آن خواهید بود. سعی کنید روی یک کار تمرکز  داشته باشید و آن را به خوبی انجام دهید.

با بیان اینکه “من میخواهم این کار را حتما به انجام برسانم؛ هم اکنون میخواهم این کار را انجام دهم! پس همین الان کار را شروع میکنم و استراحت را برای زمان دیگری موکول میکنم”، خودتان را مجبور کنید تا کار را شروع کرده و به انجام برسانید. این جملات را با صدای بلند به زبان اورده و ایمان داشته باشید که می توانید در این صورت خودتان را خیلی سریع در حال انجام آن کار مشاهده خواهید کرد.

تنبلی چیست ؟

سعی کنید در طول انجام کار در برابر شرایط سخت مقاومت کرده و از مشکلات فرار نکنید. هر چه بیشتر از مشکلات دوری کرده و فرار کنید تسلیم شدنتان در برابر مشکلات آسانتر خواهد بود.

مراحل ابتدایی کار را به پایان برسانید و بصورت جز به جز انجام دهید. انجام کار بصورت جرئی و تقسیم بندی شده حس خیلی خوبی را در شما ایجاد می کند. به این طریق خودتان را تشویق کنید و کار را ادامه دهید و باید بدانید با رسیدن به اهداف کوچک به موفقیت های بزرگی خواهید رسید.

حتماً به موفقیتهای کوچک خود پاداش بدهید. درصورتی که میخواهید کاری را به انجام برسانید که در روز قبل انجام نمیدادید، به یک پاداش خوب نیاز دارید. برای ایجاد انگیزه درصورت اتمام هر کار باید به خودتان جایزه بدهید.

هنگامی که به روال عادی افتادید هیچ وقت متوقف نشوید و پشت سر هم هدف های مختلف را دنبال کنید و بدون ایجاد وقفه به تلاش خود ادامه دهید. اگر بین موفقیتها وقفه زیادی ایجاد کنید شروع دوباره بسیار سخت خواهد بود. پس بعد از اتمام هدفی، هدف بعدی را شروع کنید. در این حالت اعتماد به نفس شما در انجام کارها بسیار بالا خواهد بود و احساس خواهید کرد که می توانید از عهده کارها بربیایید.

هدفهای بلند مدت برای خودتان انتخاب کنید. اگر هدف داشته باشید، به سمت آن حرکت خواهید کرد. هدفهای بزرگ و قابل رسیدن برای خودتان انتخاب کرده و با انگیزه برای رسیدن به آنها تلاش کنید. برای انجام کارهای روزانه لیستی از کارهای بزرگ و کوچک تهیه کرده و انجام کارهای بزرگ را در الویت قرار دهید چون انجام کارهای بزرگ انگیزه ببشتری را در شما ایجاد میکند.

2 پاسخ
  1. مبین گفته:

    من خیلی تنبلم چه کار کنم . سابش رو شروع کردم منظرم ساب رفع تنبلی هست خیلی بهتر شدم ولی هنوزم به ایده آلم نرسیدم. در مورد لبها میشه در کنارش گوش داد ؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 - (2 {امتیازها})