گشادی دریچه قلب مادرزادی

هر کسی احتمال دارد کودکی  داشته باشد که به بیماری قلبی مادرزادی مبتلا است. بر اساس آمارها حداقل از هر ۱۰۰۰ کودک تازه متولد شده ۸ مورد به نوعی بیماری‌ قلبی مادرزادی  مبتلا هستند و در بیشتر موارد این بیماری بصورت خفیف و بی خطر می باشد. در صورتی که فرد یا اعضای خانواده اش کودکی مبتلا به بیماری قلبی داشته باشد، خطر متولد شدن دوباره فرزندی با بیماری قلبی ارثی در مورد فرد بیشتر است. برای پیشگیری از بیماریهای مادر زادی مانند گشادی دریچه قلب مادرزادی ،باید دلایل و نشانه های بیماری‌ های قلبی ارثی- مادرزادی را یاد بگیرید و به توصیه های مراقبتی عمل نمایید.

عارضه گشادی دریچه قلب مادرزادی مسئله ای است که به ساختار قلب ارتباط دارد و از بدو تولد همراه فرد می باشد. شایع ترین نوع بیماریهای مادرزادی، بیماریهای قلبی است. این نوع بیماریها احتمال دارد در ارتباط با دیواره قلب، دریچه‌ های قلب و یا سرخرگها یا سیاهرگهای اطراف قلب باشد. هر یک از این بیماریها میتواند باعث ایجاد اختلال در گردش خون در داخل قلب شوند. اختلال در گردش خون به معنی کاهش جریان خون در قلب بوده که همراه با ورود خون به مسیر نادرست و یا مسدود شدن کامل مسیر گردش خون در قلب است.

گشادی دریچه قلب مادرزادی

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه کمک به درمان بیماری های قلبی و تقویت سلامت قلب ” فایل پیام های پنهان قلب سالم “ است این سابلیمینال ارزشمند موجب تغییر گرایش و حالات روانی و کارکردهای ناخودآگاه بدنی به سمت عملکرد درست و سالم قلب به کمک ضمیر ناخودآگاه می شود ، این سابلیمینال فوق العاده توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است. هم اکنون می توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

سابلیمینال تقویت قلب ضعیف ، فایل مخصوص تاثیر گذار بر کارکردهای ناخودآگاه |

همچنین می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های سابلیمینال وبسایت سابلیمیران آشنا شوید

علت گشادی دریچه قلب مادرزادی و سایر بیماریهای قلبی

علت اصلی بیشتر بیماریهای قلبی مادرزادی بصورت قطعی و دقیق مشخص نیست. باوجود اینکه دلیل ایجاد این نوع بیماریها را بیشتر عوامل ژنتیکی میدانند، ولی تابه حال فقط چند ژن که در بروز بیماریهای قلبی مادرزادی موثرند، شناسایی شده‌اند. پس ممکن است بیماریهای مادرزادی قلب ناشی از مجموع عوامل ژنتیکی و محیطی باشند. میزان دقیق احتمال وقوع مجدد یک بیماری قلبی مادرزادی در یک خانواده به نوع بیماری قلبی و این که کدام فرد در خانواده به این بیماری مبتلا شده باشد، بستگی دارد.

ژنتیک عامل اصلی بیماری های قلبی مادرزادی

تعدادی از افرادی که به بیماریهای قلبی مادرزادی مبتلا هستند احتمال دارد شرایط ژنتیکی منحصر بفردی را دارا باشند که منجربه ایجاد مشکلات دیگری برای سلامتی آنها شود. ممکن است خود این افراد از این که چنین مشکلاتی دارند اطلاعی نداشته باشند. همچنین تا احتمال ۵۰ درصد ممکن است فرزند این افراد نیز به عوارض و مشکلات این بیماری مبتلا باشند. شدت بیماری‌های مادرزادی خیلی متنوع می باشد. به طوری که  ممکن است شدت آن در فرزندان کمتر یا بیشتر از والدین باشد.

عوامل محیطی در گشادی دریچه قلب مادرزادی نقش دارند

بیماریهای قلبی احتمال دارد به علت عامل محیطی مثل ابتلا به یک عفونت یا مصرف دارو باشد که مادر در هنگام بارداری در معرض آن قرار گرفته است در این شرایط احتمال ابتلا فرزند به بیماری قلبی خیلی بیشتر از افراد معمولی است. یکی از این بیماریها گشادی دریچه قلب مادرزادی است.

تغییر در ژن می تواند سبب بیماریهای قلبی شود

کم پیش می آید که بیماریهای قلبی مادرزادی به علت تغییر یا جهش در یک ژن ایجاد شده باشند. زمانی که بیماری قلبی به علت تغییر در یک ژن بوجود بیاید، معمولا بیشتر از یک نفر در خانواده به این بیماری مبتلا می شود. احتمال اینکه فردی دیگر در خانواده به بیماری‌ قلبی مادرزادی مبتلا شود، میتواند ۵۰ % باشد.

چگونه می توان فهمید کودک بیماری قلبی گشادی دریچه قلب مادر زادی دارد؟

معمولاً بعد از چند هفته اول از تولد بیماری قلبی شدید مانند گشادی دریچه قلب مادرزادی  مشخص می شود. برخی از نوزدان بعد از تولد به رنگ آب هستند و فشار خون بسیار پایینی دارند. بیماریهای قلبی هم احتمال دارد ایجاد مشکلات تنفسی، مشکل در شیر خوردن و اختلال در افزایش وزن نوزاد شود. درصورتی که مشکلات قلبی از شدت کمتری برخوردار باشند، احتمال دارد با انجام آزمایش ساده مشخص شود. این نوع بیماریها علائم مشهود کمتری را به دنبال دارند. باوجود اینکه بیشتر صداهای غیر عادی قلب در کودکان میتواند طبیعی باشد، اما در مواردی احتمال دارد به علت بیماری قلبی باشد

گشادی دریچه قلب مادرزادی

علائم بیماریهای قلبی مادرزادی

  • تعرق زیاد
  • تپش سریع قلب
  • چماقی شدن (کلابینگ) ناخن‌ها
  • درد قفسه سینه
  • احساس خستگی و کوفتگی شدید
  • رنگ آبی یا کبودی روی پوست (سیانوز)
  • آثار بیماری‌های قلبی مادرزادی

بیماریهای قلبی مادرزادی با توجه به شدت آنها، طیف گسترده ای را شامل میشوند مانند عوارض ساده همانند وجود سوراخهایی بین دریچه ‌های قلب گرفته و ناهنجاریهای خیلی شدیدی همانند نبود کامل یک یا چند محفظه یا دریچه قلبی. همچنین ، ابتلا به بیماری قلبی مادرزادی خطر ابتلا به سایر بیماریها را نیز افزایش میدهد مانند:

  • افزایش فشار خون ریوی
  • عفونت داخلی قلب
  • نارسایی احتقانی قلب
  • عدم انعقاد خون
  • آریتمی قلبی یا تپش قلب نامنظم
  • راه و روش‌های درمان بیماری‌های قلبی مادرزادی

کودکان مبتلا به بیماریهای قلبی شدید باید به صورت بلند مدت تحت مراقبت متخصصین کارآزموده باشند. مراقبت بلندمدت از این کودکان باعث میشود که سلامتی خود را تا حد زیادی حفظ کرده و به لحاظ کیفی زندگی خوبی داشته باشند.

در بیشتر موارد کودکانی که به بیماری‌های قلبی مادرزادی مبتلا هستند نیازی به درمان ندارند، اما در بعضی ضرورت دارد که بیماری حتما درمان شود. پزشکان برای درمان بیماریهای قلبی مادرزادی از روشهای عمل کاتتر قلب یا جراحی استفاده میکنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 - (1 {امتیازها})