تعریف هوش و انواع آن

در این مقاله به بررسی تعریف هوش خواهیم پرداخت و همچنین در اواسط صفحه شما را با ابزاری آشنا می کنیم و لینک آن را برای شما قرار می دهیم ( سابلیمینال تقویت هوش  ) که موجب تغییر حالات درکی و تشخیصی ، احساسی و ذهنی شما برای هوش فوق العاده بیشتر با کمک تلقینات قدرتمند به ضمیر ناخودآگاه می شود.

هوش مفهومی انتزاعی  و یک صفت فردی است ، این صفت در افراد مختلف متفاوت است و در برگیرنده ی مجموعه ای از استعداد های فرد است، استعدادهایی مانند : حافظه، دقت، یادگیری ، درک و … را شامل میشود. تعاریف مختلفی از هوش ارائه شده است، متداولترین تعریف هوش، به شایستگی ها و استعداد یادگیری افراد اشاره دارد. افرادی مانند وکسلر، پیاژه، آلفرد بینه و… تعاریف مختلفی را برای هوش ارائه داده اند و هرکدام به جنبه هایی از هوش پرداخته اند. مثلا پیاژه ، هوش را توانایی سازگاری با محیط تعریف می کند یا وکسلر هوش را مجموعه ای از شایستگی های فرد می داند و آلفرد بینه، هوش را آن چیزی می داند که آزمون های هوشی می سنجند.

تعریف هوش چیست

هوش چیست؟ و در تعریف هوش چه جنبه هایی را باید در نظر گرفت؟ بصورت عمومی هوش را توانایی ذهنی تعریف میکنند اما این تعریف کامل نیست و علاوه بر این باید سایر جنبه های هوش را نیز در نظر گرفت، مثلا هماهنگی و سازش فرد با محیط، استعداد یادگیری و درک امور، استفاده از تجربیات گذشته و توانایی قدرت استدلال و قضاوت و یادگیری از محیط؛ همه ی این جنبه در تعریف هوش باید لحاظ شوند.

تعریف هوش

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه تقویت هوش و یادگیری  ” فایل پیام های پنهان تقویت هوش و یادگیری “ است این سابلیمینال ارزشمند با بهره گیری از آخرین روشهای علمی تقویت هوش و یادگیری به کمک ضمیر ناخودآگاه، توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است. هم اکنون می توانید این سابلیمینال فوق العاده را از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

سابلیمینال افزایش هوش و یادگیری با فایل تاثیر گذار بر ضمیر ناخودآگاه |

همچنین می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های تحصیلی وبسایت سابلیمیران آشنا شوید.

تعریف هوش :: انواع هوش

روانشناسان هوش  را به انواع مختلفی تقسیم می کنند و در این زمینه دو دیدگاه را بیان می کنند. دیدگاه هوش کلی و هوش چندگانه. منظور از هوش کلی همان دیدگاه کلاسیک هوش است، که در این دیدگاه هوش را توانایی استدلال منطقی تعریف کرده و هوش را بصورت یک کل مطالعه می کنند. در دیدگاه چندگانه ی هوش که متعلق به گاردنر است، هوش را یک توانایی کلی نمی داند در تعریف وی، هوش های مختلفی وجود دارد و همه ی آن ها در کنار هم بصورت ترکیبی عمل کرده و امکانی فراهم می کنند که افراد کارهای مختلفی مانند کشاورزی، بازیگری، معلمی، خیاطی و … را انجام دهند. بنابرین گاردنر تعریف هوش چندگانه را به این شکل بیان کرد؛ هوش ، توانایی فرد در حل مسئله یا کشف راه حلی جدیدی است که در فرهنگ یا اجتماع خاصی کاربرد دارد.

در تقسیم بندی گاردنر، انواع هوش شامل، هوش منطقی-ریاضی، هوش زبانی، هوش فضایی، هوش بدنی، هوش درون فردی، هوش موسیقی یایی و هوش میان فردی می شود. در این مقاله بصورت خلاصه هر یک از این موارد را بررسی خواهیم کرد.

هوش زبانی

توانایی به کارگیری زبان در سخن گفتن، استفاده از آواشناسی، به کارگیری دستور زبان، فهم و کاربرد معنا را هوش زبانی تعریف می کند.

هوش منطقی و ریاضی

توانایی فرد در درک روابط بین اشیا و موضوعات است بصورتی که فرد در غیاب اعمال و اشیا می تواند با درگیر شدن در تفکر انتزاعی، روابط بین اشیا را درک کند. تقویت هوش منطقی باعث افزایش یادگیری می شود.

تعریف هوش

تعریف هوش :: هوش فضایی

هوش فضایی شامل توانایی ساختن تصاویر ذهنی، بدون حضور محرک اصلی است و شامل درک اطلاعات فضایی و دیداری بصورت کامل بوده و در برگیرنده ی تصاویرذهنی ساخته شده با قابلیت حرکت دادن و چرخاندن تصاویر در ذهن است.

هوش درون فردی

هوش درون فردی توانایی فرد در درک احساسات و حالات درونی را شامل میشود که در برگیرنده شناخت نیت ها و انگیزه های درونی فرد است.

هوش میان فردی

توانایی ارتباط، شناخت احساسات و باورهای دیگران و تمایز بین آنها را هوش میان فردی می گویند فردی که این توانایی را دارد می تواند احساسات درونی دیگران را درک کند و نیت ها و باورهای آن ها را بشناسد.

هوش بدنی و چشمی

توانایی افراد در بهره گیری درست از بدن یا جزئی از بدن در حل مسائل و مشکلات پیش آمده را هوش بدنی می نامند فرد با این توانایی می تواند راه حل درستی را بسازد و با کنترل حرکات بدن بصورت ماهرانه اشیا را دستکاری کند.

هوش موسیقی

فردی که هوش موسیقیایی دارد موسیقی را می فهمد و می تواند در کنار ساز، به ساخت، انتقال و درک معنای آهنگ بپردازد.بنابرین استعداد و توانایی فهم، ساخت و انتقال موسیقی را هوش موسیقیایی می نامند.

هوش هیجانی یا هوش عاطفی

علاوه بر انواع هوشی که مطرح شد، گونه های دیگری نیز دارد یکی از این موارد، هوش هیجانی یا هوش عاطفی است این هوش معادل Emotional Intelligence در زبان انگلیسی است که بصورت مخفف EI می نامند و به اشتباه برخی افراد ان را EQ می نامند.

توانایی شناخت احساسات، عواطف و کنترل هیجانات درونی را هوش هیجانی می گویند، هوش هیجانی به عنوان یک مهارت اجتماعی محسوب می شود که شامل 5 اصل بنیادی شامل: خودآگاهی، خود مدیریتی یا خودکنترلی، خود انگیزشی، دیگر آگاهی و دیگر کنترلی است.

 

قبل از ادامه مطلب همونطور که در ابتدای مقاله به شما وعده دادیم :

برای مشاهده آلبوم سابلیمینال افزایش هوش روی لینک سابلیمینال افزایش هوش کلیک کنید

خوب در این مقاله با  آشنا شدید. لینک آلبوم  را هم در اواسط صفحه برای شما درج کرده ایم. لطفا دیدگاه های خود را در قسمت دیدگاه های همین صفحه با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.

5/5 - (1 {امتیازها})

در قسمت دیدگاه ها در پایین همین صفحه نظرات ، تجربیات و پیشنهادات خود را با ما و دیگر خوانندگان جدیدی که هر روز این مقاله را مطالعه می کنند در میان بگذارید. می توانید در قسمت دیدگاه ها از دیگران در مورد مسئله خود هم سوال کنید و همچنین می توانید پاسخ دیگر نظر دهندگان را هم بدهید و با آن ها گفتگو کنید ، مطمئن باشید از اینکه به شما کمک کنند خوشحال خواهند شد.منتظر حضور گرمتان در قسمت دیدگاه ها یا همان نظرات این صفحه هستیم.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *