راه های افزایش هوش کودکان

هوش افراد از تعامل عوامل فردی، یعنی ساختار مغز و ژنتیک با عوامل محیطی تشکیل می شود بنابراین در هوش هم ژنتیک موثر است و هم محیط.  در بحث تقویت هوش کودکان  بیشتر والدین دنبال این موضوع هستند که چگونه کودکانی باهوش داشته باشند کودکان به تنهایی نمی توانند توانایی های ذهنی و استعداد های خود را شکوفا کنند و نیاز است والدین برای افزایش هوش کودکان خود دست به کار شوند. روشهای تقویت هوش کودکان متنوع می باشد که برخی از آن ها با فعالیت های کودک ارتباط دارد و برخی به رژیم غذایی مربوط میشود.

روشهای تقویت و افزایش هوش کودکان

یکی از نکات مهم در بالا بردن بهره ی هوشی کودکان، رعایت نکاتی از دوران بارداری تا تا پایان دو سالگی کودک است که علاوه بر رشد جسمانی مناسب، موجب افزایش بهره هوشی کودک میشود چون پایه و اساس شکل گیری رشد جسمانی و ذهنی کودک ازاین دوران است.

نکات قبل از بارداری برای تقویت هوش کودک

کم کاری تیروئید منجر به کاهش هوش کودکان می شود پس خانم های باردار حتما باید آزمایش تیروئید بدهند. از موادی مانند گوشت و تخم مرغ استفاده کنند چون این خوراکی ها حاوی کولین بوده که برای شکل گیری مغز مفید است. ویتامین ها و تقویت کننده هایی که در زمان بارداری از طرف پزشک معالج تجویز می شود باید بطور کامل مصرف شوند. با جنین حرف بزنند و بدون تجویز پزشک، قهوه و دارو مصرف نکنند.

افزایش هوش کودکان

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه تقویت هوش و یادگیری  ” فایل پیام های پنهان تقویت هوش و یادگیری “ است این سابلیمینال ارزشمند با بهره گیری از آخرین روشهای علمی تقویت هوش و یادگیری به کمک ضمیر ناخودآگاه، توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است. هم اکنون می توانید این سابلیمینال فوق العاده را از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

سابلیمینال افزایش هوش و یادگیری با فایل تاثیر گذار بر ضمیر ناخودآگاه |

همچنین می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های تحصیلی وبسایت سابلیمیران آشنا شوید.

تقویت هوش کودک در شش ماهه نخست

نوزاد بهتر است با شیر مادر تغذیه شود. مادر باید مواد غذایی مغذی حاوی آهن مصرف کند مانند: گوشت، سبزیجات، تخم مرغ و … و در زمان شیردهی به نوزاد از غذاهای ویتامین داراستفاده کند. پخش موسیقی و ماساژ دادن کودکان، رشد مغزی آنها را به میزان زیادی بالا می برد و باعث افزایش سرعت یادگیری کودک در مراحل بعدی میشود.

تقویت هوش کودک از شش ماهگی تا یک سالگی

با کودکان بصورت مستقیم حرف بزنید و با دست به معنای لغات اشاره کنید. با هدیه او را تشویق کنید و به کودک آزادی حرکت دهید تا کنجکاوی غریزی اش را به کار بگیرد. از پرسش و پاسخ درست استفاده کنید تا کودک بتواند اشیا را تشخیص دهد و بین آن ها فرق بگذارد همچنین از آموزش اجباری پرهیز کنید و هنگامی که کودک احساس خستگی کرد، آموزش را قطع کنید.

افزایش هوش کودکان :: تقویت هوش کودک از یک تا دو سالگی

در تغذیه کودک از غذاهایی که حاوی مقادیر زیادی آهن است، استفاده کنید و میان وعده هایی سالم و مغذی را فراموش نکنید، در حضور کودک مطالعه کنید و برای او کتاب بخوانید. با کودک بازی کنید و اسباب بازی های آموزشی تهیه کنید، بازی دادن کودکان در بازی های دسته جمعی، باعث تقویت و یادگیری مهارت هوش اجتماعی کودک می شود.

کودک باید استراحت و خواب کافی داشته باشد، در محیط آرام با او حرف بزنید و درخواست های تکراری او را انجام دهید مثلا داستانی را که دوست دارد برایش چندین بار مطالعه کنید. وقتی کودک نام چیزی را می پرسد به او اطلاعات بیشتری بدهید و هیچ وقت به او نگوید “تو چیزی نمی فهمی”، زیرا کودک آن را باور می کند.

افزاش هوش کودکان

خوراکی های تقویت هوش کودکان

غلات : غلات کامل سرشار از ویتامینB  هستند، خوردن صبحانه سالم حاوی غلات، انرژی کودک را در طول مدرسه حفظ می کند و تمرکز، قدرت یادگیری و حافظه کودک را افزایش می دهد بخصوص باعث عملکرد بسیار عالی در کلاسهای ریاضی می شود و سطح تمرکز و هشیاری را بالا نگه می دارد. خوردن تخم مرغ نیز برای کودکان توصیه می شود، تخم مرغ حاوی ماده ای بنام کلاین است که در ساخت سلول های حافظه نقش مهمی دارد.

ماهی های پرچرب و امگا 3 : گوشت ماهی حاوی منبع قوی اسیدهای چرب امگا 3 است که در تقویت سلول های مغز ،افزایش یادگیری و تمرکز کودکان نقش موثری دارد. تحقیقات نشان داده است که برای تقویت ضریب هوشی کودکان و به رفع اختلالاتی مانند کمبود توجه و بیش فعالی کودکان، کمک فراوانی می کند. مواد غذایی مانند آووکادو، بادام و گردو حاوی مقادیر زیادی امگا 3 هستند.

غداهای حاوی آهن : غداهایی که حاوی آهن هستند میزان انرژی و سطح هشیاری را افزایش می دهند تحقیقات نشان داده کودکانی که آهن به مقدار کافی مصرف نمی کنند، سطح عملکرد شناختی پایینی دارند که باعث ضعف در فعالیت های درسی می شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 - (1 {امتیازها})