روش های مراقبه و مدیتیشن

روش های مراقبه و مدیتیشن

در این مقاله به بررسی روشهای مراقبه و مدیتیشن خواهیم پرداخت و همچنین در اواسط صفحه شما را با ابزاری آشنا می کنیم و لینک آن را برای شما قرار می دهیم ( سابلیمینال مدیتیشن و مراقبه) که موجب تغییر حالات درونی و عصبی شما برای ریلکس شدن راحتتر و سریعتر و آسانتر با کمک تلقینات قدرتمند به ضمیر ناخودآگاه می شود.

قصد داریم تا طی دو مقاله با تمامی روش های مراقبه و مدیتیشن شما را آشنا کنیم.

روش های مراقبه و مدیتیشن

۱- مراقبه و مديتيشن تمرکزی به غیر خود :

اين حالت تمرینی در واقع یادگیری دقت و توجه به چیزی بدون استفاده از کلمات است. یک شیء متوسط وطبیعی را به شکلی که برای شما به راحتی قابل رویت و دقت باشد انتخاب کنید دقت کنید که از نماد های یاد آوری کننده مثل نماد های یاد آور اتفاقات و … استفاده نکنید. هدف تنها کسب تمرکز و آرامش است و این گونه اشیا تمرکز و دقت شما را می گیرند و ذهن را دچار یاد آوری و تفکر می کنند.
با این روش سعی بر شناخت تفکرات و جریان های اضافی ذهن می کنیم و در آینده با روشهای قوی تر سعی بر کنترل آن ها را خواهیم داشت
دو هفته اول فقط روزي دوبار هر جلسه ده دقيقه ای.
پس از یک ماه مدت تمرين را به بیست دقيقه و پس از دوهفته به سی دقیقه دقيقه افزايش دهيد.

عجله نکنید و هر بار سعی کنید فقط بهتر از قبل تمرین کنید و توقع نداشته باشید که در همان تمرینات اول به آرامش و تمرکز فوق العاده برسید این تمرین هم می تواند عالی و بی نقص انجام شود و هم کمی برای تان بی فایده باشد!

قبل از ادامه مطلب همونطور که در ابتدای مقاله به شما وعده دادیم :

برای مشاهده آلبوم سابلیمینال آرامش عالی روی لینک سابلیمینال آرامش کلیک کنید

2- مديتيشن تجسم افکار:

این مدیتیشن با استفاده از تجسم و تخیل صورت می گیرد. شما باید خود را در محوطه کف یک برکه تجسم کنید و تفکرات ذهنی و حالات و احساسات خود را مانند حباب هایی که در حال خروج از آب هستند ببینید.
هدف دراین مدیتیشن آموزش درک و کنترل ذهن با رویت و درک حباب هاست.

شما با این حباب ها همیشه زندگی می کنید و آن ها همیشه در ذهن شما در حال روییدن هستند پس هرگز از این مسئله غافل نشوید که حباب ها همیشه همراه شما هستند اگر حبابی زیاد بالا می آید تمرین را قطع نکنید و فقط نظاره گر باشید و منشا ان را دریابید تا بعد از تمرین آن را رفع کنید.
در سه هفته اول پانزده دقيقه در روز کافي است.

3- مدیتیشن و مراقبه با شمارش کردن بازدم های دقیق:
در این نوع مدیتیشن هدف شمردن تعداد بازدم های خودمان است. این روش لازم است  که حتما فقط با توجه به تنفس همراه باشد .اگر که ذهنتان مشوش شد بدون از دست دادن آرامش و یا ایجاد احساس بد  مجددا به تمرین برگردید.

دقت داشته باشید که در اینجا هدف ما از شمارش به دست آوردن ریتم تمرینی است. اگر چنانچه در طول تمرین حس کردید که توجه و تمرکز شما متوجه شمارش و یا زمان پروسه تنفس تان شده شما از حالت درست خارج شده اید. سعی کنید که از حالت خلصه خارج نشوید و این عددها را هم طوری تکرار کنید که برای ذهنتان راحت باشند. مثلا اگر هنگام شمارش به عدد سیزذه و یا بیست و پنج رسیدید به احتمال زیاد توجه شما را اعداد گرفته اند باز گردید و از ابتدا و با اعداد راحت تمرین را از سر بگیرید.

4-  مراقبه و مديتيشن تراودا (مرکب):

این روش یکی دیگر از روش های مراقبه و مدیتیشن است که بر پایه دقت و تمرکز بر حرکات منظم و ریتم های بدنی است.
هرگز این روش ها را با استرس انجام ندهید.

می توانید یک مکان راحت و یا یک صندلی راحتی را برای انجام این مدیتیشن برگزینید.اولین کاری که باید انجام دهید این است که دستان خود را کاملا باز کنید.سپس تمام انگشت های دست را هم کاملا باز کنید.پس از آن شروع به تمرکز به حرکاتی که در عضلات سینه و شکمتان که در زیر دستان شما قرار دارند کنید بایدفعالانه و با تمرکز به این موارد دقت کنید اگر تغییری در ریتم تنفس تان ایجاد شد و یا در ذهنتان احساس پریشانی کردید شروع به بازگشت به حالت قبلی کنید.
هفته  های اول را با ده دقيقه آغاز کنيد سپس اگر حس کردید برايتان سخت است و خیلی مفید به فایده نبوده به  روشهای دیگر برگردید وگرنه در هفته های نیم ساعت افزايش دهيد.

برای آشنایی با روش های دیگر به صفحه روش های مراقبه و مدیتیشن (2) مراجعه کنید.

خوب در این مقاله با روشهای مراقبه و مدیتیشن آشنا شدید. لینک آلبوم آرامش دهنده تلقینی  را هم در اواسط صفحه برای شما درج کرده ایم. لطفا دیدگاه های خود را در قسمت دیدگاه های همین صفحه با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.

5/5 - (1 {امتیازها})

در قسمت دیدگاه ها در پایین همین صفحه نظرات ، تجربیات و پیشنهادات خود را با ما و دیگر خوانندگان جدیدی که هر روز این مقاله را مطالعه می کنند در میان بگذارید. می توانید در قسمت دیدگاه ها از دیگران در مورد مسئله خود هم سوال کنید و همچنین می توانید پاسخ دیگر نظر دهندگان را هم بدهید و با آن ها گفتگو کنید ، مطمئن باشید از اینکه به شما کمک کنند خوشحال خواهند شد.منتظر حضور گرمتان در قسمت دیدگاه ها یا همان نظرات این صفحه هستیم.

2 پاسخ
  1. پری گفته:

    مرسی واقعا مفید بود . فقط دوستان کسی هست که مدت مدیدی مدیتیشن کرده باشه ؟

    پاسخ
  2. bahman گفته:

    درود ,متن خیلی خلاصه و نامفهوم است؟کمی توضیح ومثال مفید بنظر می رسد.ممنونم.

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *