عوارض جراحی بینی

جراحی پلاستیک یا جراحی بینی چه عوارضی به همراه دارد؟ بعد از جراحی بینی چه خطراتی زنان را تهدید میکند؟ از پیامدهای جراحی بینی می توان به، چسبندگی‌های داخل بینی، تنگ شدن بیش از حد سوراخهای بینی، صدای‌ تودماغی ،محرومیت از تنفس بینی، خشکی مجاری تنفسی و ضعف سیستم دفاعی بدن اشاره کرد.

همه ی جراحیها ممکن است همراه با عارضه باشند. جراحی زیبایی بینی هم میتواتند عوارضی مانند عوارض عملکردی و تنفسی و یا عوارض زیبایی در پی داشته باشد، در صورت آگاهی بیمار از نکات مهم قبل از تصمیم به جراحی ، انتخاب دقیق جراح و انجام جراحی براساس اصول جدید علم جراحی پلاستیک، احتمال این عوارض کمتر میشود اما هیچ وقت به صفر نمیرسد.

احتمالاً نگاه سطحی به فهرست عوارض جراحی پلاستیک، ترس زیادی در بیمار ایجاد کند. اما این ترس، از جنبه هایی سودمند خواهدبود. اول اینکه بیمار از عوارض طبیعی و کوتاه مدت جراحی بینی آگاه میشود و از لحاظ روحی آماده رو به رو شدن با آنها میشود. همچنین، آگاهی از این عوارض و ترس ناشی از آن باعث میشود که بیمار در تصمیم به عمل و انتخاب جراح دقت زیادی داشته باشد و از احتمال وقوع آنها کم کند. خیلی از این عوارض، با احتیاط و مهارت جراح قابل پیشگیری است.

عوارض جراحی بینی

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه کمک به کوچکتر شدن طبیعی بینی و تغییر گرایش بدن برای داشتن بینی خوش فرم و زیبا ” فایل پیام های پنهان زیبایی بینی “ است این سابلیمینال ارزشمند موجب تغییر گرایش و حالات بدنی برای داشتن بینی کوچکتر به کمک ضمیر ناخودآگاه و تاثیر بر عملکردهای ناخودآگاه می شود ، این سابلیمینال فوق العاده توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است. هم اکنون می توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

سابلیمینال بینی کوچک ، فایل تاثیر گذار بر ضمیر ناخودآگاه |

همچنین می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های سابلیمینال وبسایت سابلیمیران آشنا شوید.

همچنین سابلیمینال بینی عروسکی هم برای این منظور کاملا مرتبط می باشد.

تقسیم بندی عوارض جراحی بینی

  • عوارضی که در عملکرد بینی ظاهر میشوند، مثل چسبندگیهای داخل بینی یا تنگ شدن بیش از حد سوراخهای بینی که منجر به ایجاد مشکل تنفسی میشود.
  • عوارضی که در ظاهر بینی مشخص میشوند و در اغلب موارد، از برداشتن بیش از اندازه بافتهای بینی ناشی میشود، مانند کوچک شدن بیش از اندازه بینی که با سایر اجزای صورت هماهنگی ندارد.

    عوارض عملکردی جراحی بینی

    تعداد بیمارانی که بعد از جراحی بینی دچار مشکلات تنفسی میشوند زیاد است. این موضوع اهمیت توجه به مسائل داخل بینی در هنگام جراحی را میرساند. گستره جراحی بینی خیلی بیشتر از تغییر در ظاهر بینی است و توجه چندجانبه جراح بینی به همه ی ابعاد، میزان بروز عوارض تنفسی را به حداقل میرساند.

گرفتگی زیاد بینی‌ و التهاب حاصل از آن‌، باعث بسته شدن موقتی تخلیه‌ سینوسهای اطراف ‌بینی‌ و نیز درد سینوسی، سردرد یا احساس پری، سنگینی و فشار در ناحیه سر و صورت میشود. اختلال بویایی، احساس سرماخوردگی زیاد، خرخر و مشکلات تنفسی هنگام خواب از علائم دیگر اختلال در عملکرد بینی است. محموع علائم فوق باعث افت قابل ملاحظه در کیفیت زندگی افراد میشود.

باقی ماندن انحراف تیغه بینی: یکی از عوارض جراحیهای بینی، وجود همزمان انحراف تیغه بینی است. گاهی این انحرافها از دید جراح مخفی میماند و علائم خود را بعد از عمل بروز میدهد. با معاینه کامل تیغه داخل بینی قبل از عمل جراحی و انجام اصلاح آن هنگام عمل زیبایی، میتوان از این عارضه پیشگیری کرد.

برای مشخص کردن انحرافهای مخفی تیغه بینی و سایر مشکلاتی که ممکن است در تنفس از راه بینی اثرگذار باشد، جراح میتواند قبل از عمل، به کمک اندوسکوپ به معاینه کامل داخل بینی بپردازد و آزمونهای تشخیصی راه هوایی بینی را انجام دهد.

در اغلب موارد، عدم تشخیص دقیق قبل از عمل، باعث میشود بیمار با وجود تحمل جراحی و مشکلات معمول آن، بعد از عمل بع علائم انحراف تیغه ی بینی دچار شود مجبور شود از جراحی مجدد استفاده کند. البته اصلاح انحراف بینی در این اشخاص سختر بوده و ممکن است باعث تغییر شکل ناخواسته بینی شود اما در صورت عدم وجود عارضه ی دیگر، معمولا علائم بهتر میشوند.

چسبندگی‌های داخل بینی: ایجاد زخم در هر بافتی از بدن، باعث بروز واکنشهایی برای ترمیم زخم میشود. در بینی واکنشهای ناشی از برشها و زخم های جراحی میتواند باعث چسبندگی سطوح مختلف بافتهای پوشاننده بینی به یکدیگر شود و راه تنفسی را مسدود کند. گاهی این چسبندگی خیلی آزاردهنده است و بیمار را مجبور میکند دورباره برای رفع آن به جراحی روی آورد.

بزرگی شاخکهای بینی: در بعضی از بیماران دارای انحراف تیغه بینی، در سمت مخالف انحراف، شاخک تحتانی یا میانی دارای رشدی بیش از اندازه است. بزرگی بیش از اندازه شاخکهای بینی باعث تنگ شدن راه هوایی بینی میشود. هر چند در خیلی از موارد، تشخیص دقیق بزرگی شاخک تحتانی، صرفاً با معاینه ساده قبل از عمل انجام میشود، برای کشف بزرگ بودن شاخکی که فقط در قسمتهای پشتی و عمیق آن وجود دارد، معاینه با اندوسکوپ لازم است. متاسفانه به دلایل مختلفی، به این امر زیاد توجه نمیشود و در نتیجه بعد از جراحی زیبایی، تنگ تر شدن راه هوایی خود را بیشتر نشان میدهد. البته امروزه میتوان با استفاده از روشهای جدید، بدون نیاز به برش جراحی، فقط با تکنولوژیهای پیشرفته این نقص را برطرف نمود.

تنگی دریچه های بینی: این مورد شایعترین و مهمترین عارضه تنفسی در بینی های جراحی شده است. در جراحی بینی ، تغییرات دریچه بینی حتی در مقیاس میلیمتری، میتواند سلامت بینی را با خطر‌ مواجه کند.

در مدخل بینی دو دریچه وجود دارد؛ دریچه خارجی که همان سوراخهای بینی هستند که ممکن است در عمل جراحی بینی، طیاد از حد کوچک شده باشند و باعث ایجاد مشکلات تنفسی شوندو دریچه داخلی بینی که در بخش درونی تر سوراحهای بینی قرار دارند و باریک‌ ترین قسمت بینی است. درنتیجه اگر جزئی‌ترین تنگی در دریچه داخلی ایجاد شود، در مقاومت آن نسبت به جریان هوا تغییرات زیادی آشکار خواهد شد. از طرف دیگر، برداشتن بیش از اندازه غضروفهای بینی در عمل جراحی، باعث تورفتگیهای بیش از اندازه در قسمت پایینی بینی و ایجاد چاله‌ های عمیق در دو سوی نوک بینی میشود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 - (1 {امتیازها})