بخشش چیست ؟

بخشش چیست

بخشش چیست ؟

بدون شک همه در زندگی خود با افرادی مواجه شده اند که آنها را مورد آزار و اذیت قرار داده اند و ممکن است آرامش شان را به خاطر اذیت این افراد از دست داده باشند. در برابر رفتار این قبیل افراد، فرد باید رفتاری انجام دهد که ذهن خود را آرام سازد نه اینکه به یکباره آرامش خود را از دست بدهد در این موارد بخشش می تواند مناسبترین گزینه باشد. شاید این کار سخت باشد اما برای آرامش ضروری است. در این مقاله متوجه خواهیم شد که اصلا بخشش یعنی چه و چطور آن را به درستی انجام دهیم.

تعریف بخشش چیست و روشهای بخشیدن

بخشش عبارت است از رها كردن حس آزردگی و دشمنی از طرف مقابل یعنی فرد خطاكار است هنگامی میتوان گفت عفو و بخشش واقعی انجام گرفته كه فرد متضرضر، رشته زندگی را دوباره به دست بگیرد و سالم و سازنده، حركت رو به جلو را شروع كند.

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه کمک به بخشش و رهایی از کینه ها ” فایل سابلیمینال بخشش “ است این سابلیمینال ارزشمند موجب تغییر حالات ذهنی و عاطفی به صورت عمیق برای رفع کدورت و حس انتقام و کینه به کمک ضمیر ناخودآگاه می شود ، این سابلیمینال فوق العاده توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است. هم اکنون می توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

بخشیدن دیگران و رهایی از کینه ها با فایل تاثیر گذار بر ضمیر ناخودآگاه |

همچنین می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های سابلیمینال وبسایت سابلیمیران آشنا شوید

بخشش، آمادگی برای آزادی از رنجهای گذشته و تصمیمی است برای به پایان رساندن مشکلاتی که از گذشته با خود همراه داریم. البته در قسمتی از وجود ما این باور وجود دارد که میتوانیم آرامش فکرمان را با تبعیت از نفرت، خشم و رنج به دست بیاوریم و همیشه حساب و کتاب های عادی داشته باشیم و گرفتار حالاتی مثل کینه، نفرت و خشم شویم. در نتیجه نمی توانیم به آرامش برسیم و آرامش داشته باشیم. بخشش میتواند ما را از زندانی که با ترس و غضب در ذهن خود ساخته و بر خودمان تحمیل کرده ایم آزاد کند.

بخشش و گذشت واقعی به راحتی انجام نمی گیرد، چون فرآیند بخشیدن معمولا بعد از فائق آمدن بر ضربه روحی وارده و فروكش كردن نسبی خشم و دلشكستگی اولیه آغاز میشود.

بخشش یعنی چه :: چه کسانی می توانند ببخشند؟

هر کسی می تواند ببخشد. در برابر حوادثی که در زندگی رخ می دهد نباید زیاد مقاومت کرد. آرزوهایتان را به هدف تبدیل کنید. برای تمام چیزهایی که دارید و اتفاقاتی که برایتان رقم می خورد سپاسگزار و قدردان باشید چون هر تجربه جدید شما را باتجربه تر و آگاهتر می کند.

دیگران را مقصر ندانید و مسئولیت پذیر باشید. عصبانیت و رنج را از خودتان دور بریزید. شروع به بخشش کنید. بخاطر داشته باشید هرچیزی که به دیگران بدهیم، آن را به خودمان داده ایم.

هرگز تظاهر به بخشش نکنید. در برخی مواقع فکر می کنیم بخشش کرده ایم در حالی که خشم و تنفر هنوز در ناخودآگاه ما وجود دارد. در حقیقت، بخشش واقعی یعنی هیچ وقت نیاز به بخشیدن را در خود احساس نکنید.

خودتان را بشناسید، در اغلب موارد ما بیشتر به جای تمرکز بر روی واکنش های خودمان روی محرک ها تمرکز می کنیم. اگر به جای محرک ها روی واکنشمان متمرکز باشیم به جایی میرسیم که واکنشها و عادتهایمان را تحت کنترل میگیریم و میتوانیم آنها را حل کنیم.

سعی کنید دیگران را همانطور که هستند بپذیرید و نسبت به آنها احترام، دوستی و همدلی داشته باشید.

بخشش چیست :: خودتان را ببخشید تا راحت باشید

اگر اعمالتان به شکست انجامیده است یعنی نتیجه ای که حاصل شده است خلاف انتظاراتتان بوده است، از خودتان عصبانی و خشمگین نشوید. بدون این انتظارات علتی برای عصبانی شدن از خودتان ندارید. پس خودتان را قبول کنید و از اشتباهاتتان درس بگیرید.

هنگامی که انسانهای بزرگی همانند بودا به عذابهای افراد اشاره میکنند، فقط قصد دارند به افراد یادآور شوند که طبیعت انسان سعادت جاودانی است بنابرین باید خودمان را از زندانهایی که برای خود ساخته ایم آزاد کنیم. برای کسانی که می آموزند همه را دوست داشته باشند و ببخشند، زندگی از نو روی ریلهای خود باز می گردد و آنها را به سفری لذت بخش تر از عشق و خوشبختی راهی میکند.

فرد با بخشش طرف مقابل بلند نظری زیادی از خود نشان میدهد، اما احتمال دارد در ضمن آن حس كند که نسبت به او بی احترامی زیادی صورت گرفته است، اما تلاش همزمان برای دانستن انگیزه خطاكار و بررسی اینكه انگیزه او تا چه میزان از مورد قبول نبودن رفتارش کم میکند، عمل بزرگوارانه ای است. با این کار شجاعانه و احترام برانگیز فرد نشان میدهد كه توانایی حل مسئله را دارد. هیچكس نمیتواند با  اصرار ما را به بخشیدن فردی مجبور کند كه با ما بدرفتاری كرده است، اما به دلیل آسایش و سلامتی خودمان عاقلانه نیست كه پیوسته عصبانی و آشفته بمانیم و به خطاكار اجازه دهیم به رنجاندن و عذاب دادن ما ادامه دهد.

بخشش چیست

آیا بخشش فراموش کردن و از خود گذشتن است؟

بخشش، از یاد بردن و ازخود گذشتن نیست و با تحمل کردن کسانی که ما را رنجانده اند تفاوت دارد. شما اجباری برای بخشش دیگران ندارید اما زمانی  که به این آگاهی برسید که اگر از اشتباهات دیگران بگذرید و زیاد به آنها گیر ندهید، چقدر آرامش بیشتری دارید. هرگز تحت هیچ شرایطی کینه توزی، خشم و قهر را انتخاب نمی کنید. از یاد نبرید که بخشیدن نشانه عزت نفس زیاد شماست. بخشیدن، فراموش کردن و رها شدن از احساساتی است که به اتفاقات زمان گذشته ارتباط دارد. موقعی که توانایی بخشش دیگران را نداریم، خود را فردی فراموش شده، مأیوس و ناتوان می بینیم. در حقیقت ما نمی توانیم اشتباهات خود را منکر شویم؛ اما میتوانیم رفتار خود را تغییر داده تا شرایطی مطلوب تر و آینده ای بهتر را به خود نوید دهیم.

4 پاسخ
  1. عابد گفته:

    مطالب بسیار مفید و به روز بود. اما پیشنهاد میشود بفرمایید چطوری کاربردی به انجام برسه

    پاسخ
  2. مجید گفته:

    احسنت اجرتون با خدا . کسایی که بخشیدن بیان بگن خیلی انرژی بخشه برای همه که اونها هم بتونن ببخشن. من یه بنده خدایی بهم توهین کرده بود بخشیدمش خیلی حالم خوب شد

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 - (1 {امتیازها})