استرس و اضطراب چیست

استرس و اضطراب چیست

استرس و اضطراب از اختلالات پزشکی هستند که با احساس شدید ترس و نگرانی همراه است. این احساسات در شرایط خاصی بوجود می آید و با علائم فیزیکی مانند: تپش قلب، سرگیجه، تهوع و لرزش و … خود را نشان می دهد.

اختلالات اضطرابی انواع مختلفی دارند و در همه ی آنها احساس ترس بیش از حد وجود دارد. در صورتی که فرد تصویر ذهنی درستی از خود نداشته باشد نگرشی مبنی بر نالایقی در او بوجود می آید و باعث شخصیتی می شود که بصورت ناخودآگاه شادی ها را پس می زند و او را موقعیت های مختلف دور می کند و این عوامل باعث ایجاد اضطراب، ترس و افسردگی در فرد خواهد می شود.

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه درمان استرس به شکلی طبیعی و درونی استفاده از ابزار تلقین آن ، یا ” فایل سابلیمینال درمان استرس “ است. این سابلیمینال ارزشمند موجب تغییر حالات ذهنی و رفتاری برای رفع حالات ، رفتارها و افکار ناشی از استرس به کمک ضمیر ناخودآگاه می شود ، این سابلیمینال فوق العاده توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است و هم اکنون می توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

سابلیمینال رفع استرس با فایل تاثیر گذار بر ضمیر ناخودآگاه |

همچنین می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های سابلیمینال وبسایت سابلیمیران آشنا شوید

استرس و اضطراب چیست و چه عاملی آن را ایجاد می کند؟

اضطراب عاملی است که منجر به پریشانی فکر و ذهن می شود و علائمی مانند تپش قلب و رنگ پریدگی در فرد ایجاد می کند. در استرس و اضطراب، ترس فرد طبیعی نیست و عامل ایجاد ترس در خیلی از موارد ترس آور و خطرناک نیست اما ذهن به طور خود کار و ناخود آگاه دچار احساس خطر می شود.

هر گاه این تنش های روانی و استرس های عصبی از روال عادی خارج  شوند فرد دچار اضطراب می شود. از عوامل بروز اضطراب می توان:  عوامل وراثتی، تجربه های تلخ سالهای گذشته و محیط ناآرام و عصبی را نام برد.

استرس تفکر را مختل و تمرکز حواس را از بین می برد، اراده را از فرد سلب کرده، و قدرت تصمیم گیری را از او می گیرد و باعث می شود که فرد نسبت به خود بدبین شود.
افرادی که نمی توانند خود را کنترل کنند به شدت عصبانی شده و تسلیم ناتوانایی خود می شوند یا نمی توانند در مقابل مشکلات مقاومت کنند زودتر آرامش خود را از دست می دهند و با ایجاد استرس و اضطراب شدید علاوه بر مشکلات روحی به مشکلات جسمی مانند ضعف جسمانی، احساس خستگی، درد قفسه سینه، درد شکم و … دچار می شوند.

استرس همراه با ترس است. اما ترس چیست ؟ ترس را می توان نگرانی و تشویش ذهنی تعریف کرد که بر روی سیستم حیاتی بدن تاثیر منفی می گذارد. ترس های بلندمدت و مداوم استعداد و توانایی های فرد را از بین می برد و قوه ابتکار و خلاقیت فرد را نابود می کند بنابرین ترس را می توان نیرویی مهلک و دشمنی بزرگ برای پیشرفت فردی تلقی کرد.

تعریف انواع اختلات استرس و اضطراب

انواع استرس و ترس ها عبارت اند از:

  1. اختلال اضطراب فراگیر
  2. ترس اجتماعی یا ترس از مردم
  3. فوبیای ساده یا ترس ساده
  4. اختلال وحشت
  5. اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی
  6. اختلال وسواس فکری و عملی
  7. اختلال پانیک (ترس)
  8. اختلال اضطرابی منتشر
  9. اختلال استرس بعد از ضربه

در اختلالاضطراب فراگیر فرد در تمام مدت روز در حال اضطراب است و این اختلال بیشتر در فاصله سن 20 تا 40 سالگی رخ می دهد و میزان شیوع آن در بین مردان و زنان برابر است

اختلال ترس اجتماعی یا ترس از مردم که فرد از دیگران می ترسد و ترس او از این است که ممکن است مردم به او آسیب برسانند.

در اختلال فوبیای ساده یا ترس ساده فرد از عوامل عادی و ساده مانند آسانسور، ارتفاع، هواپیما، حیوانات و … می ترسد.

اختلال وحشت، برای زمانی کوتاه اما با شدت بیشتری همراه است که علائمی مانند افزایش ضربان قلب، تنگی نفس، سرگیجه و … دارد.

استرس و اضطراب چیست ؟ انواع اضطراب کدامند؟ و چگونه می توان اضطراب را درمان کرد؟

اختلال اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی بیماری اضطرابی متفاوتی است و فرد در این اختلال خیال می کنند صدا هایی را از بیرون می شنوند که اصلا وجود خارجی ندارند.

وسواس فکری و عملی اختلالی است که همراه با تکرار می باشد و رایج ترین آنها وسواس به
آلودگی و شک و تردید است.

اختلال پانیک از ترس های غیرقابل پیش بینی است که شدت زیادی دارند و بصورت مکرر اتفاق می افتند.

اختلال اضطرابی منتشر، همراه با علائمی مانند: خستگی زودرس، تنبلی ، اختلال خواب و … است. در این اختلال علائم فوق توام با نگرانی هستند.

در اختلال استرس بعد از ضربه فرد که سابقه حادثه ای شدید دارد با تجدید خاطره، خواب و … احساس ترس شدید دوباره در او تکرار شده و منجر به استرس می شود.

مهمترین روش های درمان استرس و اضطراب

درمان اضطراب روش های مختلفی دارد اما ساده ترین و مهمترین روش را می توان تمرکز و تلقین دانست. بطور کلی برنامه هایی که منجر به تمرکز حواس، افزایش حافظه، تمرکز دقت می شوند برای درمان اضطراب و استرس مناسب هستند.

روش بعدی برای درمان اضطراب، تلاش برای رسیدن به اهداف و آرزوها است که در رفع اضطراب فرد می تواند بسیار موثر باشد. البته باید اهداف و آرزوها معقول انتخاب شوند چون اهداف و آرزوهای غیرواقع بینانه خود می تواند عامل ایجاد اضطراب باشد.

همچنین باید ترس های خود را از بین ببرید و روحیه ای خوب برای خودتان بسازید روحیه خوب به شما در درمان بیماری ها و رفع افکار منفی بسیار کمک می کند و باعث سعادت، سلامت و موفقیت شما می شود.

5/5 - (1 {امتیازها})

در قسمت دیدگاه ها در پایین همین صفحه نظرات ، تجربیات و پیشنهادات خود را با ما و دیگر خوانندگان جدیدی که هر روز این مقاله را مطالعه می کنند در میان بگذارید. می توانید در قسمت دیدگاه ها از دیگران در مورد مسئله خود هم سوال کنید و همچنین می توانید پاسخ دیگر نظر دهندگان را هم بدهید و با آن ها گفتگو کنید ، مطمئن باشید از اینکه به شما کمک کنند خوشحال خواهند شد.منتظر حضور گرمتان در قسمت دیدگاه ها یا همان نظرات این صفحه هستیم.

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *